Kızlar yardım edinn YANIYORUM!!

mervis_21

Minik CELAL'in annesi :)
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2008
541
5
37
ayy ölücem kızlar yha acaip midem yanıyor:gitme:yemek yedikten sonra feci oluo,yemesem aclıktan ellerim titriyor.napacam ben yha??gaviskon içiyorum eskiden ii geliyordu şimdi tık yok.faydası olan bişi biliyor musunuz?resmen midemde kaynıo sanki yediklerim:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cnm geçmiş olsun
dr.um bana rennie duo diye bir şurup vermişti
bana çok iyi geld, şak diye kesiyordu hemen
dene istersen

acaba dr.uma gitmeden saglık ocagındakı dr.a desem yazar mı??dayanamıcam valla

kesinlikle rennie duo çok etkili hemen kesiyor yanmayı geçmiş olsun

teşekkür ederim kıslaaaar..eczaneden rennie duo aldırdım.2 kez falan içtim tamamen geçti.şimdi cok nadir yağlı şeyler yersem yanıo hemen içiyorum bi kaşık hemen gecıo :))

canim, bak bende ayni dertten muzdariptim migde asit alici ilaclar kullaniyordum.Yememe icmeme dikkat ediyordum. Sevdigim seyleri yemiyordum. Kisaca gereken ne varsa yaptim ama rahatsizligim devam etti. En sonunda o kadar bunaldimki, yeter artik dedim bundan kötüsü olamaz ya zaten önce biraz karbonat ictim. Sonra oturdum bi pizzayla patlican tursusu (cok severim) yedim. O gün daha kötü olmadi olamazda zaten. sonra birde baktim gecti. migdem rahatladi.

Bazen biz dikkat ettikce üzerine titredikce kötü oluyor. Birde böyle dene bakalim nasilsa daha kötüsü olamaz bi dene.....

benım onceden yattıgımd aynaardı sadece sımdı ne zaman gekecegı belii olmuyor ben talsid kullanıyorum cok ıyı gelıyor bana

rennie duo şurup kullanıyorum ama oda kesmiyo artık doğum yapınca en çok bu yanmalardan kurtulduğum için sevinicem

miğde yanmasını engellenmenin tek yoluuu

mideyi tam doldurmamak ve yemek yedikten en az 1 saat uzanmamak

çünkü mide tam dolu olduugnda mide asiti yemek borusuna kaçıyo buda yanmaya sebep oluyo özellikle bebek doğum pozisyonunu aldıktan sonra ayakları mideye baskı yaptıgı için daha çok yanma sorunu yaşıyor anne adayı
,

benimde ilk zamanlar böyle sorunum vardı ama az ve sık yiyeyerek önledim ama maalesef şimdi bebek doğum poziyonunu aldıgı için tekrar başladı yanmalarım

evet ben bunları netten okumustum ve uygulaım ama malesef tık yok.az bile yesem 5 dk sonra öle bir yanyordu ki midem rennıe duo ii geldi çok şükür

hadi yaa birde şu var ama karnı büyük olanın daha çok midesi yanıyo biliyomusun yani mideye daha çok baskı oluyo o zaman
benim karnım şuanda 8. ayıma girmeme ragmen görenler 4-5 aylık filan sanıyo onunda iyi yönde etkisi oldu heralde

peki rennie yi doktorunmu verdi canım

yok cnm dr.a gitmeden burdaki kızlardan öğrendim netten prokpektüsünü okudum öle aldım.bu arada benm göbüşde cok küçük.çoğu arkadasın kaburgalarına baskı yapıomus göbeği ve gögüs agrısına sebep oluomus.çok şükür olmadı henüz öle bişi

bugün 34. haftamı doldurdum
birde keşke yiinede doktoruna sorsaydın rennie yi kullnaırken ben korkuyorum böyle şeylerden

bendede miğde yanması çok oluyor.
özellikle akşamları
p.tesi doktura gidecem bakalım ne verecek
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…