Kızlar yardım edinn YANIYORUM!!

kızlar müthiş bir önerim var mideniz yanmaması için yemekten sonra en az yarım saat uzanmayın uzanırkende yastığınızı yüksek tutun ve en önemli ve bence kesin çözümü yanma olunca yarım bardak soğuk sütü sadece iki yudumda için ben hiç ilaç içmeden geçirdim inş işinize yarar yerimseniben

canım benimde aylarca midem yandı su bile içsem yanıyordum hamilelikden bıkmıştım artık
Şişelerce Rennie Duo içtim sayısını bile hatırlamıyorum bi tane ofisde bir tane çantamda dolaştırıyordum.

Sonra hamilelik reflüsü ilerdiği ve gebelik haftam uygun olduğu için ülser ilacı verdi doktorum sabahları aç karnına hap alıyorum çok şükür şimdi çok ama çok rahatım
Bende doktorunla hemen konuş ne kadar dayanılmaz olduğunu çok iyi biliyorum çünkü :kedi:

bugün 34. haftamı doldurdum
birde keşke yiinede doktoruna sorsaydın rennie yi kullnaırken ben korkuyorum böyle şeylerden

aslında ben de hep korkmusumdur ama bu kez nedense yaptım böle bişi.gcen baktım rennıoduo yu 3 haftalık hamile arkadasa vermiş dr.hani ilk trimestır da daha cok etkılenıolar yha ilaçlardan dedim o bile kullanıosa bişi olmaz dedim.prokpektüsü de inceledim.içim rahat yha bu kez nieyse.ama baya bi rahatladım.yağlı,baharatlı seyler yiyince r esmen kuduruo midem.ne yemekten sonra uzanmak nede yastık koymak fayda etmio.soğuk bişi yiyince sanki gececek gibi 2 dk ferahlıyorum.o da hemen baslıo yakmaya su bile ..

bende evlenemden once reflü vardı aynen mıdem kaynardı böyle çok da agrım olurdu yastıgımı yuksek tutarak sık sık ve az a z iyerek ve Allah razı olsun bu rennie duo ilacını kım kesfetmısse onu ıcerek iyileştim

tavsiyem yastıgınızı yuksek tutun az az ve sık sık yemek yiyin.Yemek yiyince hemen yatmayın yatmanıza yakın çay kahve kola içmeyin ve tabii ki rennio duo şurup :ecrin_bebek: :emir_bebek:

cnm ben de yatmadan önce gece ılık süt iyi gelir die biliyorum ekşi yağlı baharatlı yiyeceklerden uzak kalmaya çalış geçmiş olsun

X