Maske Tarifleri Kızlar Yardım Edin Yüzümde sivilce benzeri birşey çıktı

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ulku_60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
5
0
Son bikaç aydır burnumun tam üstünde sivilce olmayan bişey çıktı Başta aldırış etmedim ama son günlerde çok belirginleşti insan içine çıkmaya utanıyorum yardım edin

Son bikaç aydır burnumun tam üstünde sivilce olmayan bişey çıktı Başta aldırış etmedim ama son günlerde çok belirginleşti insan içine çıkmaya utanıyorum yardım edin

canım bi kaç ay çok uzun bi süre değil mi ? benimde yakın zamanda şöyle bi durumum olmuştu burnumun üzerinde bi hassaslık başlamıştı sivilce zannettim 3 4 günde şişti sivilceye benzio gibi ama değildi büyüktü. ben tabi rahat durmadım onu acısada sıkmaya fln çalıştım ama sıkılmadı taiki. dokunsam bile acıyodu gerginlik hissi yaratıodu. duşta keseledim soyuldu falan iltihap gibi oluo üzerindeki deri sarı gibi ama ilthp fln yoktu sonra hiç ellemedim her gün duşa girdim. duşa girdikçe yumuşadı yavaş yavaş geçti gitti.. yolmadımda iz flnda kalmadı.

Canım Son günlerde belirgin olmustu.. Kafamı çeviriyodum burnuna noldu falan diyolardı Dayanamadım yoldum bende içinden beyaz bişeyler çıktı şişliği indi yarası kaldı sadece onuda pudrayla kapatıyorum .. Takmıyorumda bidaha çıkarsa lazer tedavisine gitcem

canım bence bi süre pudra kullanma. daha geç iyileşir çünkü. bırak biraz hava alsın ve sık sık duşa girmeye çalış cildin kendini yenilesin. pudrasız kötü göründüğünü düşünebilirsin ama ne yani bu dünyada sadece sende olmuyorki. yüzleri sivilceden gözükmeyen insanlar var oyüzden o kadar takma. lazere gerek var mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…