- 2 Haziran 2020
- 9
- 80
- 3
- 25
- Konu Sahibi buketkucukk
-
İki gün sonra yapacağım bugün adet olmam lazım hala olmadımKuruma çizgisi olabilir ama inşallah hamilesinizdir regliniz geçti mi testi 2 gün sonra sabah ilk idrarla yapmanızı öneririm varsa daha net cikar
Inşallah vardırİki gün sonra yapacağım bugün adet olmam lazım hala olmadım
Canım normalde daha net çizgi ama fotoğrafta belli olmamış, geç döllenme falandır diye düşündüm daha önce hiç böyle pozitif sonuç görmedim. Bir arkadaşımında sabah yaptığı teste bir saat sonra baktığında silik pozitif çizgiyi görmüştü sonra hamile olduğunu öğrendi bende şüphelendimCanım baktım ama birşey göremedim.. Çekimdeh sanırım.. ama geneldi ilk 5 dm içinde çizgiler doğru sonuç verir diyorlar.. Adetten 1 gün önce daha koyu çıkması gerekirdi diye düşünüyorum adetin geçince tekrarla derim ben
İnşallah dualarınızı eksik etmeyinInşallah vardır
Kızlar yazmayı unutmuşum yaklaşık dört gündür de alt karnımda aşırı bir şişkinlik hissi var, sürekli idrara çıkıyorum hep idrarım varmış gibi hissediyorum. Gazım varmış gibi şişkinliğim var.Kızlar ben üç senelik evliyim ve bir buçuk senedir korunmuyoruz. Ç sahibi olmayı çok istiyoruz. Dün sabah adetime bir gün kala ilk idrarla test yaptım. İlk başta pek birşey göremedim ama akşam baktığımda silik, hayalet bir ikinci çizgi gördüm. Eşime de gösterdim o da gördü. Meme uçlarım sürekli olarak çıkık, ayrıca bir haftadır da göğüslerim ağrıyor. Ara ara bel ağrılarım oluyor ama karın ağrım hiç yok. Normalde ağrıdan ölmem lazım benim adetlerimde. Bugün adet olmam gerekiyor ama hala olmadım hamileymiş gibi hissediyorum sizce hamile miyim???
Olabilir canım o yüzden birkaç gün sonra tekrarla dedim.. İnşaALLAH Hamilesindir..Canım normalde daha net çizgi ama fotoğrafta belli olmamış, geç döllenme falandır diye düşündüm daha önce hiç böyle pozitif sonuç görmedim. Bir arkadaşımında sabah yaptığı teste bir saat sonra baktığında silik pozitif çizgiyi görmüştü sonra hamile olduğunu öğrendi bende şüphelendim
İnşallah canımn allah isteyen herkese nasip etsinOlabilir canım o yüzden birkaç gün sonra tekrarla dedim.. İnşaALLAH Hamilesindir..
İsteyen ve bakabilecek olan herkese inşaALLAH..İnşallah canımn allah isteyen herkese nasip etsin♥
Ben silik gördüm gibiKızlar ben üç senelik evliyim ve bir buçuk senedir korunmuyoruz. Ç sahibi olmayı çok istiyoruz. Dün sabah adetime bir gün kala ilk idrarla test yaptım. İlk başta pek birşey göremedim ama akşam baktığımda silik, hayalet bir ikinci çizgi gördüm. Eşime de gösterdim o da gördü. Meme uçlarım sürekli olarak çıkık, ayrıca bir haftadır da göğüslerim ağrıyor. Ara ara bel ağrılarım oluyor ama karın ağrım hiç yok. Normalde ağrıdan ölmem lazım benim adetlerimde. Bugün adet olmam gerekiyor ama hala olmadım hamileymiş gibi hissediyorum sizce hamile miyim???
5 dk sonra cikan donuc sogru degil test kurudugun da cikiyor hatta bir kacgune kipkirmizi bile oluyor o basima cok geldi cunki.Kızlar ben üç senelik evliyim ve bir buçuk senedir korunmuyoruz. Ç sahibi olmayı çok istiyoruz. Dün sabah adetime bir gün kala ilk idrarla test yaptım. İlk başta pek birşey göremedim ama akşam baktığımda silik, hayalet bir ikinci çizgi gördüm. Eşime de gösterdim o da gördü. Meme uçlarım sürekli olarak çıkık, ayrıca bir haftadır da göğüslerim ağrıyor. Ara ara bel ağrılarım oluyor ama karın ağrım hiç yok. Normalde ağrıdan ölmem lazım benim adetlerimde. Bugün adet olmam gerekiyor ama hala olmadım hamileymiş gibi hissediyorum sizce hamile miyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?