• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kizlar Yardim Edin lutfen...:(

DURUSUNAY

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2012
155
0
46
Diğer
$model.jpg

Kizlar benim 24 haziranda dugunum var.Ve bu modeli Kadikoy'de bir moda evine diktirmek istedim..Bu arada ben yurt disindayim..Burasi cok pahali oldugundan TR de diktireyim dedim..Bu modelin etek kat aralarinda gubur olcak ve kollarida gubur olcak fakir kol misali..moda evi sahibi mail atmis,gubur detaylari olmadan sadece bu hali ile 2500 tl dedi..Cok mu pahali..Bana pahali gelsi biraz..Birde gubur ekletcem falan 3500-4000 tl yi bulur gibi geliyor..Ya kizlar yardim edin internetten bu kadar arastirip bulabildim bir modaci..Kadikoy'de bildiginiz,iyi is cikartir dediginiz ve bundan uygun bir gelinlikci var mi?
Yada gelinlikler bu kadar pahali mi gercekten ? evlenmis olanlar yada daha detayli arastirma yapan arkadaslar yardim lutfenn..Az kaldi ve tedirgin olmaya basladim artik:(((

Eki Görüntüle 402721

Kizlar benim 24 haziranda dugunum var.Ve bu modeli Kadikoy'de bir moda evine diktirmek istedim..Bu arada ben yurt disindayim..Burasi cok pahali oldugundan TR de diktireyim dedim..Bu modelin etek kat aralarinda gubur olcak ve kollarida gubur olcak fakir kol misali..moda evi sahibi mail atmis,gubur detaylari olmadan sadece bu hali ile 2500 tl dedi..Cok mu pahali..Bana pahali gelsi biraz..Birde gubur ekletcem falan 3500-4000 tl yi bulur gibi geliyor..Ya kizlar yardim edin internetten bu kadar arastirip bulabildim bir modaci..Kadikoy'de bildiginiz,iyi is cikartir dediginiz ve bundan uygun bir gelinlikci var mi?
Yada gelinlikler bu kadar pahali mi gercekten ? evlenmis olanlar yada daha detayli arastirma yapan arkadaslar yardim lutfenn..Az kaldi ve tedirgin olmaya basladim artik:(((

Sagol canim..Sana da hayilrli olsun..Ben diktirmedim..Daha dogrusu karar veremedim..Esra Ozcan Modaevi..
Esra hanimla maillestik.de biraz pahali geldi sanki..Gubur de ekletince fazla oolcaak :(( offf..Sen nereye diktiriyorsun ve kaca diktiriyorsun..?

Ya benim sansim yok TR ye gelemiyorum..Vize problemleri falan..orda olsam didik eder,karsilastirma yapardim :(((

canım bence şişirmiş fiyatı sana gelinlikci başka yerlele görüşmeye çalış bence 2.500 bence gupurlu fiyatı olmalı ancak

Orijinal fransız üretimi dantel kullanacak sanki... Gurbetçi olduğunuz için olta atmış gibi geldi bana. Çok pahalı. Daha bugün bir arkadaşıma fransız kupon aldık, fiyatı burada söylemeyeyim insanlar gelinlikçilerini basar valla :)

Çok fazla söylemiş. Fransız kupon ile dikerse ederi 2500-3000, normal brode ile dikerse 1500-2000 arasıdır bence...

Galiba fiyat sisiriyorlar haklisiniz ama yapcak birsey yok..Aradigimda numara cikiyor nerden ariyorsunuz deniyor..
Dunde Baglarbasinda Ayse Firidin gelinlik diye bir yerle konustum..Internetten buldum tabi yine..Modelleri gonderdim anlattim nasil birsey istedigimi..Oda butun aksesuar ,duvak dahil istediginiz gelinligi 2750 TL ye dikaerim diye mail atmis ..Aksesuar kismini anlamadim,duvak demis zaten,aksesuari neki gelinligin !?
Gubur icin numune foto gonderirim demis..Isterseniz de kargoyla numune gondeririz demis..(Bu ulkeye kargo gelmiyor bu arada,artik anlasirsam eve gondertirim)
Kararsiz kaldim yaaa..Bana mi cok pahali geliyor fiyatlar genelde mi boyle diycem ama sizde cok pahali buldunuz..?
Paki kizlar gelinlik nasil.? Etek kat aralarinda 2 ser kat gubur olcak..Kollari ya fakir kol seklinde olcak yada ispanyol tarzi dokumlu uzun..
Burayla tekrar konusmadan once baska modaevindende fiyat almak istiyorum ama,en iyisini bilmiyorum tabi..:(
Gidip goren yada gelinlinligini diktirmeye kara veren arkadaslar yardim edin ne olur..:(( Surda birsey kalmadi..1.5 ay :(((

gelinlik 21 diye bir gelinlikçi var bildiğim kadarıyla yurt dışındada yerleri varmış ve ölçülerinizi gönderdiğinizde dikim yapılabiliyormuş.isterseniz bir de ordan fiyat alın..:31:

Canım benımkıde komple dantel ve piliseden olusyor hersey dahıl 2.600 tl dıkılyor flower moda evinde

Back