- Konu Sahibi Kivircikkhatun
Öncelıkle herkese hayırlı aksamlar kızlar hamıle olanlara hayırlı olsun saglıkla afıyetle kucagınıza alırsınız bebek bekleyen olmasını ısteyenlerınde Rabbım bıran once kucaklarını doldursun benım bır sorum olucak sizlere . Kızlar genel olarak 31/35 gunde bır adet oluyorum son adet tarıhım 6 ocak beklenen adet tarıhım 10 şubat gerı cekılme ıle korunuyorum eşimle fakat bekledıgım regl tarıhınden yaklasık bır hafta once asırı bır kasık agrısı bel agrısı göğüs agrısı yasamaya basladım cok afedersınız fazlaca gaz ve cıkarırken canım kasık bölgem acıyordu vs derken şüphelendım ve 8 şubatta kan verdım negatif agrılarım devam edınce 11 şubatta doktra gttım benı muane ettı korkulcak bısey olmadıgını söyledı tam 4 cm lik bır yumurta var rahımde normalden birazz buyuk olgunlasmıs cok guzel dedi bu agrı yapıyor dedı vs şuan hıc bısey yapmıcaz sen harektlerıne dıkkat edıceksın egılırken otururken kalkarken dedı agrı kesıcı mınoset kullanıcaksıj vitamın kullanıcaksın vs böyle bana kendımı sankı olusmaua baslayan bır gebelık var gıbı hıssettırdı ama asla böyle bısey söylemedı bır hafta sonra kan testı tekrarlıcaz dedı bugun 41. Gun bitti hala regl olmadım o yogun kasık agrım mıde bulantısı ıle bı kac gun devam ettı ve bitti derken bu sefer göğüslerim o kadar agrıyokı egılırken falan yatarken vs dokunamıyırum bu persembe kontrlm var ve bu arada biraz gec yumurtlamıssın dedı bırde cok afedersınız benım vajınamda süreklı ıslaklık hissi var beyaz uzayan bazrn yogun bazen az akıntım var kokusz sizce nedır bu durumu yasayam varmı yumurtsm catlamıs yumurtlamam olmus regl olmuyorum kan testı beklenen adetten once negatıf cıktı ıkı gun once bes lıralık testte bısey cıkmadı kafam cok karısık bu durumu yasayan veya bılgısı olan varmı cok uzun yazdım kusuruma bakmayın arkadaslar şimdiden tesekkur ederım ekledıgım de ultrasyon göruntum