• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kızlar yardım edin lütfen :)

sswweett

forever...
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2008
336
1
96
40
İzmir
arkadaslar biz 3 senedir birlikteyiz artık bu kış sevgilimin ailesi isteyelim dedi oda bana annenle bi konuş bakalım dedi ve bende annemle konustum.... çok sıcak bakmadığı bikonu bu zaten annemin ve bana önce tanısalım bakalım falan dedi..bende sevgilimin gelip ailemle de açık açık konusmasını istiyorum ve doğrusu bu gibi geliyo bana.. ,

sevgilim de bana tamam işte ailemle gelip istiycez ne o öyle 10 kere mi gelelim diyo yani gelip istiycekler miş ilk anda sonra yüzük takılcakmış... annemde önce tanışalım diyo...
ne yapıcam yaa.. nasıl olur bu işler hiç anlamadım ki....

Erkek arkadaşına fazla taviz verme bu konular da önce aileni dinle.
Benim annem istemedi mesela tanışmak ama dayım+abim tanıştılar..
madem annen önce benimle tanışsın diyor bu böyle olmalı annen çok haklı canım..yerimseniben

tanışmak normal olan zaten ikna et erkek arkadasını e zaten gercekten istiyorsa sorun etmemeli

ben erkek arkadasımın ailesiyle o da benim ailemle tanısıyor... sadece ailelerimizz tanısıcak yani .. onlarda biz direk isteyelim diyo(erkek arkadasım yani) annem de önce biz aileler bi tanısalım diyo...

tamam 1 hafta önce gelirler oturmaya çay börek yer sohbet ederler.
Sonra da baban bi gün verir yada erkekler gelmesin derseniz gündüz gelirler.
Gün olayını da sen bildirrisin.. isterler yangından mal kaçmıyor ya sabır sabır!! ;)

sweet annenin isteği bence çok doğal
kızının sevgilisini tanıyor ama çocuklar her zaman ailelerini yansıtmayabiliyorlar
karşılarına nasıl bir aile çıkacak kültürü,görgüsü nedir iş ciddiye binmeden bunları görmek istiyordur.
Anneni ikna etmektense sevgilini ikna etmeye çalışmalısın bence
buarada tebrik ederim yerimseniben

arkadaslar biz 3 senedir birlikteyiz artık bu kış sevgilimin ailesi isteyelim dedi oda bana annenle bi konuş bakalım dedi ve bende annemle konustum.... çok sıcak bakmadığı bikonu bu zaten annemin ve bana önce tanısalım bakalım falan dedi..bende sevgilimin gelip ailemle de açık açık konusmasını istiyorum ve doğrusu bu gibi geliyo bana.. ,

sevgilim de bana tamam işte ailemle gelip istiycez ne o öyle 10 kere mi gelelim diyo yani gelip istiycekler miş ilk anda sonra yüzük takılcakmış... annemde önce tanışalım diyo...
ne yapıcam yaa.. nasıl olur bu işler hiç anlamadım ki....

gerekirse 100 kere gelecekkaydirigubbakcemile3

Ayıp ediyor bence hem ilk tanışmak istemesine sevinmeli bile hiç istemiyedebilirdi.O yüzden biraz olumlu düşünmeli değilse arada gerginlik olması sadece sana zarar verir bence cnm.İki tarafında anlayışlı olması gerek bu konularda.Önce tanışılır sonra istenir bundan doğal birşey yok bence bol şans cnm

Back