KIZLAR YARDIM EDIN ÇOK KOTUYUM

lahmacunlar

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
27
0
1
Kızlar 3 senelik sevgilim var ve her tartıştığimizda benim aramami bekliyor bu 8 aydır düzelmisti. Hep o arıyoedu. 1 senedir aynı evi paylaşıyoruz daha dün evlilikten konuşurken birden eve geldi vay efendim bana neden telefonda surat yapıyorsun üstüme yürüdü bana el kaldırmaya kalktı çok şiddetli vurmadi. Bende o kızgınlikla ona olan duygumun kalmadığını söyledim. Sonra pişman oldum aradım cevap vermeyince gururuma YediRemedies. Dahası. Msj attım bana el kaldıran erkeği arayacak değilim eşyalarını bodruma koydum gel al diye o da çocuklardan birini gonderip aldırdı. Şimdi 3 gundur durmadan aradım açmaDi. Şimdi aramayı bıraktım . Ne yapmalıyım kızlar nolur yardım edinn

3 senedir bir sevgilim vardı ve tartıştık onu aramamak için ne yapmalıyım çünkü o da aramıyor benimde aramamam lazım taktik verebilirmisiniz

3 senedir bir sevgilim vardı ve tartıştık onu aramamak için ne yapmalıyım çünkü o da aramıyor benimde aramamam lazım taktik verebilirmisiniz
Anladım. :)
Neden tartıştınız? gibi bir soru sormayacağım.
Sorum şu: tartışma sonucu şiddetli miydi? Sonuç olarak ayrılık oldu mu?
Aramamanız için şöyle öneride bulunabilirim: Dikkatinizi geçici olarakta olsa hobilerinize yöneltin.onu şuan aramamak için yakın arkadaşınıza odaklanın onun yerine yakın arkadasınızı 1 arıyorsanız 2 kere aramış olun
Kadınlar kulübüne daha çok girin burada konudan bol ne var

Şiddetliydi evet ben bitti dedim duygu kalmadı dedim. olur ya sinirlilik hali şimdiyse pişmanım ilk gün arar diye bekledim sonra 3 gun aradım. Açmadı hiçbir şekilde 2 gün oldu şimdi aramıyorum. Bana bişey soylemiyor bitti derdi. Sizce en fazla kaç gunde gelir . Çünkü çok özledim onu

Sizi üzmek istemem ama şiddetli tartışma sonucu sinirlede olsa ilişkiyi siz bitirmişsiniz
Erkek arkadaşınızda doğal olarak madem öyle diyerek oda sinirle geri dönmemiş :/ bide siz aramışsınız açmamış sinirinden ve gururundan olsa gerek
Sizi çok seviyorsa siniri geçtikten sonra aramalarınızda cevap verebilir.Cevap vermezse karşısına çıkın telefonda özürle pişmanlıkla olucak işler değil
Sizi karşısında görür,pişman olduğunuzu görürse yumuşar diye düşünüyorum
Umarım tartışmanız aradaki kırgınlığı telafi edebilecek boyuttadır

Belki o da şu an aramızdadır ve sizin gibi teselli bulacak şeyler arıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…