1.5 ay önce biriyle tanıştım.yazlıkta komşumuz 4 yıldır aynı yerdeyiz ama ilk kez bu sene görmüş beni. balkonlarımız aynı hizada. ilk önce balkondan bana baktığını fark ettim beni dışarda gördüğünde hep uzaktan bana bakıyordu.bir kaç gün sonra (bu arada evlerimiz apt.dairesi binalarınmız yan yana)onların yan dairesinde kuaför var oraya gittim.benim aşagıya indiğimi görünce oda inmiş. Apt.karşılaştık merhaba dedi ama ben yüzüne bakmadan merhaba dedim çıktım. kuaförden çıkınca yine karşılaştık. bu sefer beni durdurup" ben aşağıya senin için inmiştim. balkondan gördüm seni ordan izliyordum tlf verirmisin mesajlaşırız" dedi. önce vermedim tanımıyorum sizi dedim tamam işte tanışırız dedi burda konuşmayalım adikkat çekmeyelim dedi dışarda arabam var orda konuşuruz dedi.lütfen kırma beni dedi seni zor yalnız yakalıyorum diye çocuk gibi yalvardı resmen. neyse arabaya gittik arabada oturup konuştuk kendini tanıttı. bana görüşmek istediğini söyledi sonra tekrar tlf.istedi ensonunda verdim.akşam çıkalım dedi söz vermedim ben sana haber veririm dedim. akşam msj çekti geliyormusun diye bende ilk günden gitmek istemedim yok dedim gelimiyecem daha sonraa dedim. ben sana haber veririm dedim.2 gün sonra davetin hala geçerlimi diye msj attım evet tabiki dedi o gün çıktık. güzel vakit geçirdik.ben çalıştığım için yazlığa hafta sonu gidiyordum kendisi hergün orda kalıyor.pzt.günleri beraber gideriz dedi şehre gidiş saatlerimiz bir tek pzt. uyuyordu.pazartesi beraber geldik ama sonra beni aramadı ertesi gün ben msj attım bu bböyle devam etti şimdiye kadar ben aramasam msj atmasam kendisi arayıp sormuyor sen müsait olduğunda beni ara diyor.ama bende çekiniyorum çalışıyor müşterisi oluyor müsait olmuyor diye kendi önemli değil sen ara ben sana sonra dönerim diyor.bir süre böyle yaptım ama kendisi çok çok nadir kendi kendine arayıp msj atıyor.bu arada her görüşmemizde ben evlenmiyecem tarzı şeyler söylüyor.sonrada kısmet bu belli olmaz diyor.ama balkondan bakması eksik olmuyor.dışardada fazla görüşmedik almanyadan abisi geldi 20 gün onunla uğraştı sadece pzt.sabahları beni işe götürürken görüşüyoruz.bide şöyle bişey var herşeyin bana söylüyor ne yaptığını gelecekte ne düşündüğünü söylüyor. ama bunların içinde ben yokum ve beni daha hiç bir arkadaşıyla ve ailesiyle tanıştırmadı.Yazlıktaki son haftamızda bu hafta son diye her gün gelecem dedim kendisine iyi gel dedi. sadece pazar günü çıktık. pazartesi akşam beraber gittik diğer günler hep başka planları vardı en sonunda dayanamayıp kalbimin kırıldığını söyledim. telafi ederiz dedi şehirde buluşuruz üzülmene gerek yok dedi ben aramazsam arayıp sorduğun yok beni dedim sanki sen benim değilde ben senin tlf. istemişim gibiyiz dedim kendisine tamam arayacam artık seni biz arkadaşız sende bende müsait olduğumuzda görüşürüz dedi.bu konuşma dün sabah son kez kendisiyle geldiğim zaman oldu dün sabahtan sonra ne o arayıp msj attı nede ben. şimdi ben bu çocukla çıkıyormuyum sizce bana bir fikir verin .bu arada haftaya doğum günü kendisine hediye almam gerekirmi?