kesin değil ama aralık diye düşünüyoruz.biraz önce telefonla konuştum hafiften ikna oldu gibi mutfak eşyaları ve yatak odası tamam sayılır sadece oturma grubu ve beyaz eşya kaldı o zamana kadar inşallah onlar için de ikna ederim
canım kesinlikle kabul etme, çünkü düğün zamanı yapılmayanlar bir ömür içinde kalacak,
güzellikle söyle ikna et, nişanlının bulunduğu şehirden alışveriş yaparsınız hemen gelip kurarlar eşyaları,
sonra taşınacağınız zamanda düzgünce paketlerseniz hiç birşey olmaz,
1 kerecik taşınmayla eşyamı bozulurmuş.
Öncelikle evlendikten sonra alırız laflarına pek kulak asma.Ha derse şayet 'evladım parasını verelim cebinizde dursun siz istediğinizi evlendikten sonra beğenin alın' o zaman hemen kabul et.Yoksa şekerim almazlar.Taksite girersiniz sizin başınıza bela olur.
Ben evleneli 7 ay oldu.Şu an o kadar pişmanım ki eşya doldurduğuma evimi.Ev benim değil kira, şimdi ev almayı düşünüyorum ve aman eşyam sığar mı derdindeyim.Keşke eşya almayıp tüm parasını ailelerimizden alıp cebimize koysaydıkta ev alırken peşinat olarak verseydik diyorum.
Yani diyeceğim, eşyanın parasını vereceklerse kabul et, hatta bu fikri nişanlının aklına sok, ama yoksa kabul etme aldır eşyaları.