İnsallah canım bugünde böyle çıktı daha da koyuGüzel haberlini bekliyorum
Bugün pik. Mutlaka değerlendirİnsallah canım bugünde böyle çıktı daha da koyu
Canım çok soru sordum ama 3 gündür böyle ya koyuBugün pik. Mutlaka değerlendir
Yok azalmaya başlamış 15 pikmişCanım çok soru sordum ama 3 gündür böyle ya koyu
Öyle mi dersinYok azalmaya başlamış 15 pikmiş
Normal bazen silikleşebiliyor sıkmayın canınızı yapmaya devam edin ama aynı saatlerdeKızlar ovulasyon testim git gide silikleşiyor sanki yumurtlamaya yakın koyulasması gerek mi git gide adetlerim düzenli hâlâ yumurtlama görmedim kuruntu mu yapıyorum silikleşmesi normal mi
Normal bazen silikleşebiliyor sıkmayın canınızı yapmaya devam edin ama aynı saatlerde
Canım moralim çok bozuk testlerı aldığım siteye yazdım kist olabilir diyorYok azalmaya başlamış 15 pikmiş
pcos olabilir mi acaba? yani bizler doktor değiliz. senin aldığın/sorduğun kişi de doktor değil. doktora git bence sen. ama bence bir şey çıkmayacak. bariz bir koyuluk var çünkü 15teCanım moralim çok bozuk testlerı aldığım siteye yazdım kist olabilir diyor
Neyse bu gün yaptım silik çıktı( burada hıcbırımız doktor degılız fıkır alısverısı yapıyoruz yardımcı oluyoruz bırbırımıze)pcos olabilir mi acaba? yani bizler doktor değiliz. senin aldığın/sorduğun kişi de doktor değil. doktora git bence sen. ama bence bir şey çıkmayacak. bariz bir koyuluk var çünkü 15te
Regliden sonra tekrar yap reglini bekleKızlar bende regle 4 gün var bugun erken genelik yaptım çıkmadı. Kaset testte çok silik çıktı sizce testi tekrarlıyımmı elimde iki tane kaset var paketli
Şükür canım demiştim sana zaten silikleşiyor diye normal. İyi haberlerini bekliyorumNeyse bu gün yaptım silik çıktı( burada hıcbırımız doktor degılız fıkır alısverısı yapıyoruz yardımcı oluyoruz bırbırımıze)
Teşekkür ederim canım çok sağolŞükür canım demiştim sana zaten silikleşiyor diye normal. İyi haberlerini bekliyorum
Ya ben deliricem yaaaa 15. Gün pik bugün 20. Yine koyuŞükür canım demiştim sana zaten silikleşiyor diye normal. İyi haberlerini bekliyorum
Bazen ayda 2 kere yumurtlama olabiliyormuş daha önce burda okumuştum. Çok nadir ama olabiliyormuşYa ben deliricem yaaaa 15. Gün pik bugün 20. Yine koyu
Evet canım yaa öyleymiş çok şaşırdımBazen ayda 2 kere yumurtlama olabiliyormuş daha önce burda okumuştum. Çok nadir ama olabiliyormuşbir de yirmi on dokuz falan yazmak yerine 20-19 falan yaz bence yani harfle değil de rakamla yaz, karışıklık olmasın. Sen bugünü de değerlendir. Bakarsın ikizin olur
Bazen ayda 2 kere yumurtlama olabiliyormuş daha önce burda okumuştum. Çok nadir ama olabiliyormuşYa ben deliricem yaaaa 15. Gün pik bugün 20. Yine koyu
Hadi bakalım inşallahEvet canım yaa öyleymiş çok şaşırdımne bıleyım öyle yazmak ıstedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?