kızlar yardım :( Bacağımda mor ve kırmızı lekeler oluştu

hawin1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2015
134
79
38
Öncelikle herkese merhaba. Kızlar son 1 aydır sağ ön bacağımda damarımsı ( damar değil ama ) mor ve kırmızı lekeler oluştu. Ağrısı sızısı yok. Ama görüntü olarak rahatsızlık veriyor. İşlerimden dolayı da bir fırsatını bulup hastaneye de gidemedim ... Böyle bir şeyle karşılaşmış olanınız var mı ? Ne olabilir ki bu

kilo mu aldın canım genelde hamilelerde olur bölgede kilo alımına bağlı derinin genişlemesidir o endişe etme yine de bir doktora görün derim

Benim sedefler de kırmızı benek benek lekelerle başlamıştı .. yine de bu şekilde biz bilemeyiz ki .s

Sedef, egzema ya alerji falan değil.. Derinin üstünde hiç birşey yok. Offf bilmiyorum ki. Varis te değil değişik birşey. Ağrımıyorda kaşınmıyorda.

kilo mu aldın canım genelde hamilelerde olur bölgede kilo alımına bağlı derinin genişlemesidir o endişe etme yine de bir doktora görün derim
Aşırı bir kilo artışı da olmadı. Zaman zaman 2 ila 3 kilo alıyorum sonra farkedip biraz dikkat ettiğimde veriyorum .. Bu yüzden olur mu ki?

Foto net değil; başka bir arkadaş yukarı foto koymuş o varis de seninkin benzetemedim.

Biz ne desek boş; doktora gitmen lazım.

Foto net değil; başka bir arkadaş yukarı foto koymuş o varis de seninkin benzetemedim.

Biz ne desek boş; doktora gitmen lazım.
o varis değil tatlım deri genişlemesinden oluyor varis kılcal damar çatlamasıdır

Benim annemde de var ama tansiyon,seker vs.yok.Annem biraz kilolu dizinde de kirecleme var.Anneminde agrisi yok ama doktor kilcal damar genislemesi yani varis demis

Anladım; ben de karar verememiştim; çatlak resmi mi acaba diye; seninki çatlak resmi imiş :)

Ben örümcek ağı gibi olanından sanmıştım :)
yok şekerim arkadaşınki de stresten olmuş gibi geldi bana burda bezeme derler ona da tabiki hekim değilim başka şey de olabilir

lekenin altında elinize gelen bir şey varmı ?

bir dönem çok stres altındayken bana da oldu..Eritema nodesum denildi deri altında nodüller çıktı.İlk çıktığında kırmızıydı sonra mora dönüştü ve kayboldu.. bir baktırın sizde

Sanki biryere carpmis damar zedelenmis...sert biryere carpinca 4,5 gün sonra benimde buna benzer olur.

Canım öncelikle geçmiş olsun.. En kısa sürede doktora gitmelisin.. Doktor olarak izmirde kliniği olan doktor MUSTAFA YAŞARI önerebilirim.. Benimde bir yakınım egzema hastasıydı ve mustafa yaşara başvurdu.. Kısa sürede iyileşti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…