kilo mu aldın canım genelde hamilelerde olur bölgede kilo alımına bağlı derinin genişlemesidir o endişe etme yine de bir doktora görün derimÖncelikle herkese merhaba. Kızlar son 1 aydır sağ ön bacağımda damarımsı ( damar değil ama ) mor ve kırmızı lekeler oluştu. Ağrısı sızısı yok. Ama görüntü olarak rahatsızlık veriyor. İşlerimden dolayı da bir fırsatını bulup hastaneye de gidemedim ... Böyle bir şeyle karşılaşmış olanınız var mı ? Ne olabilir ki bu
Aşırı bir kilo artışı da olmadı. Zaman zaman 2 ila 3 kilo alıyorum sonra farkedip biraz dikkat ettiğimde veriyorum .. Bu yüzden olur mu ki?kilo mu aldın canım genelde hamilelerde olur bölgede kilo alımına bağlı derinin genişlemesidir o endişe etme yine de bir doktora görün derim
Sedef, egzema ya alerji falan değil.. Derinin üstünde hiç birşey yok. Offf bilmiyorum ki. Varis te değil değişik birşey. Ağrımıyorda kaşınmıyorda.
malesef bildiğim bir durum değil bir doktora görünün bazen sıkıntı ve stresten de böyle şeyler olabiliyor
o varis değil tatlım deri genişlemesinden oluyor varis kılcal damar çatlamasıdırFoto net değil; başka bir arkadaş yukarı foto koymuş o varis de seninkin benzetemedim.
Biz ne desek boş; doktora gitmen lazım.
o varis değil tatlım deri genişlemesinden oluyor varis kılcal damar çatlamasıdır
yok şekerimAnladım; ben de karar verememiştim; çatlak resmi mi acaba diye; seninki çatlak resmi imiş :)
Ben örümcek ağı gibi olanından sanmıştım :)