Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar yardım :( Bacağımda mor ve kırmızı lekeler oluştu
Resme baktım bence hemen doktora gidin. Tamam dermatolojik bir durum da olabilir ama kötü hastalığın belirtilerinden biri de bu. carpma vurma olmadiysa cilt altinda morluk ciddi bir durum olabilir.allah korusun.
Canım öncelikle geçmiş olsun.. En kısa sürede doktora gitmelisin.. Doktor olarak izmirde kliniği olan doktor MUSTAFA YAŞARI önerebilirim.. Benimde bir yakınım egzema hastasıydı ve mustafa yaşara başvurdu.. Kısa sürede iyileşti..
Fikirleriniz paylaşarak yardımcı olmaya çalışan tüm arkadaşlar teşekkür ediyorum hepinize bir bir. Henüz doktora görünmedim. Sanırım fazla ihmalkar davranıyorum. Bir arkadaş ele gelen bir şey var mı diye sormuş. Hayır hiç bir şey yok. Sadece cilt üzerinde lekelenme . Ağrı, sızı, kaşıntı v.s hiç bir durum söz konusu değil... Tekrar tekrar teşekkür ediyorum ilginize.