- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.591
-
- Konu Sahibi BenveUtkum
Kızlar buna bir cevap verin lütfenKizlar sizden şu konuda bir fikir almak istiyorum. Bu adama şimdi mesaj çekip" evden bir kaç parça eşyanı al, oglanin sünnet işi bitip millet gittikten sonra ise ev satılana kadar da biz kalalim ev satilinca herkes esyasini alsın çıksın mi desem?" Yoksa "ben anneme gidiyorum, iyilesene kadar kendine kalacak bir yer bul ben gelince sen çık git mi desem?"
bence asla çıkmayın o evden..eşyalarını toplayıp koyun kapıya..Kizlar sizden şu konuda bir fikir almak istiyorum. Bu adama şimdi mesaj çekip" evden bir kaç parça eşyanı al, oglanin sünnet işi bitip millet gittikten sonra ise ev satılana kadar da biz kalalim ev satilinca herkes esyasini alsın çıksın mi desem?" Yoksa "ben anneme gidiyorum, iyilesene kadar kendine kalacak bir yer bul ben gelince sen çık git mi desem?"
Diyeceğim ona o zaman is cikisi hemen gel eşya ne alacaksan al ve çık. Sonrasında bakarız ne yapacağımiza. Mesaj çekeceğim.bence asla çıkmayın o evden..eşyalarını toplayıp koyun kapıya..
bir kere siz çıkarsanız asla dönemezsiniz o eve..adam da çıkmaz o evden..o gitsin..gerisini sonra düşünürsünüz..astılır mı ne olur,nasıl bölünür vsss...
bence mesaj çekmeyin.telefon açıp kararlı bir şekilde söyleyin..anlatcaklarını da dinlenmeyin..dha sonra konuşuruz ayrıntıları diyip geçin...mesajdan daha etkili olur ciddi olduğunuzu anlar...Diyeceğim ona o zaman is cikisi hemen gel eşya ne alacaksan al ve çık. Sonrasında bakarız ne yapacağımiza. Mesaj çekeceğim.
Benim eşimin tek sorunu bu değil ki. Ben sanmıyorum düzeleceğine, umarım sizin eşiniz düzelir.Canım geçmiş olsun bnm kocam da bu konuda öküz hiç bakamaz bana hastayken biraz gösteriş icin ilgilenir sonra kaçacak yer arar annene bırakayım der senin ki biraz daha abartmış umarım ikimizin eşide düzelir
bunu yaparak haksız duruma düşersiniz.Kızlar buna bir cevap verin lütfen
Yok bende yemin ettim eğer boşanmaz isem Allah onu elime düşürmesin.
Devam edersem evliliğime aynısını yapacağım ona. Adam arkadaşları ile gezmekten geri kalmıyor ki.Sizi dolduruşa getirmiş gibi olmuyayım. Ben genel manada kinciyim. Ama evli olsamda bu değişmezdi. Ben fedakarlık yapıyorsam karşı taraftan da beklerim. Her türlü ilişkimde.
Iyi en azından başa gelince nasıl oluyormuş gördü. Dusuncesizlik işte.Benim eşim de böyleydi.
İki kez acillik oldum, o değil kardeşim götürdü. Ameliyat oldum annem kaldı yanımda refakatçi olarak.
Eşim de acile işi düşünce kuru bir geçmiş olsun dedim yalnız gönderdim hastaneye. Ameliyat oldu anneni çağır dedim yanında kalmadım.
Böyle böyle biraz yontuldu.
şu ayzdığınızdan sonra kesin emin oldum ki ayrılmazzsınız bu adamdan..en azından teşebbüste bulunup daha beter etmeyin..her geri dönüş daha kötü yapıyor adamı..Devam edersem evliliğime aynısını yapacağım ona. Adam arkadaşları ile gezmekten geri kalmıyor ki.
Bende kaç defa dedim. Ailesine de dedimbenimde eşimin bir arkadaşı vardı habire çağırıyordu dışarı bi gitti sesimi çıkarmaıdm 2 gitti sesimi çıkarmadım 3. defa dedimki yarın daire gelecem o adama huzumuru bozuyorsun yeter diyecem dedim ardından müdürede çıkacam personelleriniz personlerin huzurunu dağıtıyor diyecem dedim sonra basıp ailemin yanına gidecem dedim biliyorum bişey çıkmaz ama o damı da rezil edecem senide dedim biliyor yaparım hiç şakam yok ... o gün söz verdi bidahada çıkmadııı...