Kızlar yanlış mı düşünüyorum!!!

o zaman biraz uzaklaşın ailenizin yanına gidin kararlı olduğunuzu görsün ailesinede haber verin ben bu sebeplerden dolayı gidiyorum sizlerinde haberiniz olsun çok çabaladım ama oğlunuz dinlemiyor .... ister benim yanımda olun ister olmayın kararım bu deyin kapatıın telefonu..

Yoo çok istiyorum ayrılmayı. Engelleyen şeyler çocuk ve borç oldu. Ev almıştık yine başka borçlar vardı. Bu düzeni bozmaya acele etmeyip biraz daha sabır dedim. Ama olmuyor daha beter oluyor hatta. Bu akşamki de yaptığı son oldu benim için. Kayinvalidemleri aradım. Söyledim. Kızım sabret biraz daha diyor. Çok zor bu kararı uygulamak ya. Ama bu aksam yüz yüze dicem ona.

Evet aradım dedim onlara az önce. Hepsine hemde gorumcemlerde dahil. Ama uzakta onlar. Ugrasamicam daha dedim. Kadın ağlıyor sabret biraz daha kızım diyor bana.

Evet aradım dedim onlara az önce. Hepsine hemde gorumcemlerde dahil. Ama uzakta onlar. Ugrasamicam daha dedim. Kadın ağlıyor sabret biraz daha kızım diyor bana.

Sabret diyeceğine oğluna akıl versinler sen sabır edersin edersin ilerde bi teşekkür bile etmezler önce onlar oğullarına haddini bildirip sonra senden sabır dilesinler ....

Sabret diyeceğine oğluna akıl versinler sen sabır edersin edersin ilerde bi teşekkür bile etmezler önce onlar oğullarına haddini bildirip sonra senden sabır dilesinler ....
Onlar çok güzel had bildirmişlerdi ama bizim ki kendi ailesi ona öyle yaptı diye sırt dönmüştü. Böyle de bir adam. Benim Annem zaten konuşmuyor onunla. Abim de konuşmuştu onunla ama abim.bana Düzelmez o ama sen bilirsin. Yine de bir şans ver demişti. 8-9 ay oldu adam berbat. Gençliğimi yaşamadım diyor. Alkol de var sürekli yani gün aşırı. Geç gelmeler falan. Daha ne kadar sabredilir bilmem.

Bu tip insanlar neden evlenir ki. Aynisi olmasa da sorumsuzluk sorumsuzluktur. Söyle ki bu tip adamlardan bir cacik olmaz. Annem de cocuklari icin feda etti kendini ama anneme bile su adami neden bosamadin diye cok kizmistim.
Ne oldu degisen hicbirsey yok. Adam sadece kendini düsünür lafta sever cocuklarini.
Ya birakin.. Bua damlarin evlenmesine siddetle karsiyim.

Ulan madem gecip zikkimlanacan evlenme. Yakma kimsenin basini. Bencil insanlardan oldu olasi nefret etmisimdir.
Bencil, sorumsuz insanlari bir kasik suda bogasim gelir.
Konu sahibi Allah tan hayirlisini iste dua et, kaderini sen degistir. onlar keyif yapacak diye sana karsi olan görevlerini sallamaya hakki yok.

Evlenirken boşuna iyi günde kötü günde denilmiyor sonuçta. Yaptığı çok yanlış. Kesinlikle haklı bulmuyorum.

Ee o zaman daha ne duruyorsunuz?? Boyle pis bir adam çekilir mi??
Bana diyor ki. Sen de gel benimle bazen. Ben içerim sen de içmek istersen içersin. Icmek istemezsen Cola içersin. Veya alım gelim evde içeyim icecegim zaman. Böyle bir mantık var mı? Benim sevmediğimi bildiği halde bana dediğine bak. Icersin ayda yılda bir veya bir ortam olur oturursun. Ama iki günde bir içilir eve geç gelinir mi?

O kadar çok sorununuz varken çocuk yapmanız hataydı zaten burada o kadar ço eşinizle ilgili sorunlarınızı yazdınız ki bunda da bir şey olmayacak devam edeceksiniz ki zaten birşeylere karşı tahammülünüz azalmış ben evladınıza üzülüyorum. Sonuç olarak belli ki elinden gelmiyor tarifle ancak bir çorba yapabiliyor annene bırakayım demiş tamam orası senin evin ama kendine bakamadığın gibi çocukta se hastayken mağdur oluyor onun için hiç olmazsa annenize gitmeliydiniz ama sizin derdiniz ben annemdeyken o ne yapacak derdi peki bu arada çocuk ne oluyor. Ben eşimle sorunlarımı bir kenara bırakır çocuğumla ilgilenilmesi için anneme giderdim. Sizin ki yine çorba yapabilmiş benimkinin elinden gelmez hem 3 saat diyorsunuz sabahtan akşama kadar da değil evi toplamış çorba yapmış daha ne yapabilir ki

Ben ayağa kalkıp suyumu bile alamıyordum. Evde bir gün daha kalıp en azından kendimi daha iyi toparlamami bekleyemez mi? Saat 3.5 ta evden nereye gittiğini dahi söylemeden, çıkıp gece saat 2 de gelmesi normal mi? Cocuk olmasa umursamam onu ama çocuk varken bırakılıp gidilmezdi. Cumartesi akşamı acillik olmuşum ben. Pazar günü çıkıyor gece geliyor. Allah katında reva mj bu? Ben ondan ev işi beklemiyorum. Evde oturup çocuğun başında duracakti yapması gereken oydu. Zaten kafasına gore sürekli çıkıp gidiyor. Gece geliyor eve. Bir akşam evde kalmış ne olmuş. Yaptığını bir şey haklı göstermez. Benim evde yemeğim vardı zaten. Isıtıp yediremiyor ise bizi daha ne anlamı kaldı hayat arkadaşlığınin. Annem burada olmasa ne yapacaktı. Bence yanlış bir düşünce.

Evlilik sadakattır. .
malesef eşinizde bu yok..
iyiyken iyi de!kötüyken anneye !
konuşup kırıldım deseniz. .

eşin o saatlere kadar nerede ne yapıyor?Bir evi olduğunu çocuğu olduğunu neden düşünmüyor?Kadın evde oturacak gece yarılarına kadar adam gezecek mi?Bari hastayken yapmasın bunu.İyileşince oturup bir konuşun çok sinir oldum

Esinizin davranislari cok kirici.
Evliliklerde esler hastalikta, saglikta birbirlerine destek olmalilar.
Ancak madem esiniz size boyle davrandi bir sonraki sefer o hastalandiginda aynisini sizde ona yapin.
En etkili kendinizi bu sekilde anlatirsiniz.
Fakat lutfen bir sonraki sefer esinizden ilgi, alaka beklemek yerine cocugunuzu magdur etmeyin.
Gecmis olsun..

Demekki kadınların ekonomik özgürlüeri olması da yeterli değil. Neden bütün sülalesini ariyorsunuz. ben olsam msjina cevap yazmazdim merak etsin diye.gelince de bayılmisim çocuğun aglamasiyla kendime geldim derdim.sunnetten sonra da bosanir bitirirdim.düzeltmek için de ayrılmak için de daha akıllıca davranmaniz gerekli.mantıklı düşünemez haldesiniz bence.

" ne arıyorsun lan, daha ne yapım "

Bu yazında sinirlendim. Huyum ve yapım gereği resti çekerdim. Durman kabahat ölsen ''Tüh'' demeyecek tövbest !!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…