Kızlar yanlış mı düşünüyorum!!!

BenveUtkum

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.914
2.591
Şuan o kadar sinirliyim ki anlatamam. Oğlum uyaninca alıp onu anneme gidecegim. Cuma akşamı saat gece 11 gibi birden boğazım şişti ve sıtma ile birlikte ateş tuttu beni. Eşim olacak öküze dedim ki eve gel çok kötüyüm. Adam bana diyor ki " duş al". Saat gece 1 gibi geldi sanırım. Ertesi sabah yani cumartesi sabahı baktı vücudum yanıyor. Dayanamadim daha Akşama doğru acile gittik. Bir sürü ilaç verdi bana. Evde küçük çocukta var. Ben ne ayağa kalkabiliyorum ne yatakta dönebiliyorum. Neyse gece geldik acilden adam arkadaşından aldığı arabayı güya bırakıp gelecek oldu 3 saat. Sinirlendim ama yine bir şey demedim. Ha birde hastaneden gelirken bana diyor ki " annene bırakim mi seni" . Dedim niye. Sen hasta olunca ben seni başka yere mi gönderiyorum. Bakamiyor musun bana? Neyse pazar günü oldu. Dağıttığı evi topladı. Tarif ettim bir çorba yaptı. Adam gündüz 15:30 da çıktı. Aradım onu 3 saat sonra ki" ilacın etkisi geçmeye başladı, ateşim tekrar çıkıyor, oğlan da beni bırakmıyor, hastayım ne zaman geleceksin " . Cevap aynen bu" ne arıyorsun lan, daha ne yapım " kapattım telefonu. Oğlan da bende agzimiza bir şey sürmeden uyuduk. Ilaclarimi icemedim. Eve gece saat 2 de geldi adam. Sabahta utanmadan ateşime bakıyor!! Adama bak iki gün evde durmak batıyor ona. Ben nasıl bir insanla evliyim ya. Bu dünyada ki sınavım da bu demek ki. Kızlar çok uzun oldu. Yorumlarınız için teşekkürler. ..

Esinizi haklı bulmuyorum kesinlikle hastayken basinizda durması gerekirdi. Ama şu yönden de size kızdım açıkçası cocugnuzu neden aç yatiriyosunuz yazik değil mi eşinizin huyunu biliyorsunuz zaten keşke annenize gitseydini iyilesene kadar . Eşiniz bakamicagini bildiği icin bastan bunu teklif etmiş. Yinede geçmiş olsun

Öncelikle geçmiş olsun. Ama ben de arkadaşın yazdığına katılıyorum. Az çok eşinizi bilirsiniz, ben olsam sırf çocuğum için daha o teklif etmeden beni anneme bırak derdim. Çocuğunuz mağdur olmazdı.
Eşinize gelince diyecek bir şey yok, Allah vicdan versin.

iyi günde kötü günde deniyor evlenirken..kesinlikle haklısınız..çok merhametsizce olmuş yaptığı..aynı şekilde davran hastalandığı zaman..

Neden annemin evine gideyim ki. Benim bir evim var ve o sırf keyfine gezsin diye bunu kabul edemedim ki. Amacı zaten gezmek. Hafta içi çalışan insanlarız zaten hafta ici bakamayacak haftasonu iki gün eşini hasta iken bakmak çok mu zor. Ben onun o kadar kahrini çekerken bana bunu teklif dahi etmemesi gerekirdi diye düşünüyorum. Oğluma gelince kalkıp yemek bile ısıtmadim ki yedirim onu. O da kek börek bir şeyler yedi kendince. Bir insan ne olursa olsun bu kadar vicdansiz olmamalı.

iyi günde kötü günde deniyor evlenirken..kesinlikle haklısınız..çok merhametsizce olmuş yaptığı..aynı şekilde davran hastalandığı zaman..
Bu olayda onun ne kadar adi bir insan olduğunu yeniden gösterdi bana. Ben olsam onu iyi edene kadar yanından ayrılmazdim..işte cefakar Kadınlar!

Bazı erkekler evlilik olayını kaldıramıyor ağır geliyor. Kocanız yanınızda olması gereken vakitte yanınızda olmamış. Daha ne zaman hayrı dokunacakki. Sizde ona göre davranım bundan sonra.

Bazı erkekler evlilik olayını kaldıramıyor ağır geliyor. Kocanız yanınızda olması gereken vakitte yanınızda olmamış. Daha ne zaman hayrı dokunacakki. Sizde ona göre davranım bundan sonra.
Allah onu elime düşürmesin. Bana da muhtaç etmesin. Bardağı taşırdı artık. Zaten hep Disardasin gece geç geliyorsun. Iki gece dayanamadın mi vicdansiz adam ya..

Ben olsaydım, ikide bir yapmak istemediğini açıkça belirten bir adamdan bana bakmasını istemez annemin evine giderdim.
En azından çocuğum için.

Sonuna kadar haklisin. 2 gun 2 kap corba yapamayan\yapmayan/yapmak istemeyen kocaya her laf denir.
Cocugunuz da varmis.
Erkekler eslerinin hasta olmasina pek inanamazlar, kadin son noktaya kadar canini disine takar kalkar cocuguna bakar sonucta.

Geçmiş olsun.
Peki annenize niçin gidiyorsunuz evi mi terk ediyorsunuz yoksa hastalığınız geçene orada mı kalacaksınız?

Annenin evine kesinlikle gitme.
Annen sana hala annelik yapcaksa neden evleniyosun ?
Oh ne ala sefaya gelincr kocanin yaninda hastalik gelince hoop anneye postala.
Evinde kal bence. Biraz zorlaman lazim esini.
Gecmis olsun.

Ne desem ateşe körükle gitmiş olacağım.
Allah merhamet versin eşinize.

Ben de geçen gün hasta olduğum zaman eşim izin almak yerine (belli izin günleri olmadığı için rahat izin alabiliyor dönem dönem) anneme bırakmayı teklif etmişti.
Tabii ben sakin davranamadığım için aldı izin.
Siz de sineye çekmeyin, ama evi terk etmek yerine konuşma yoluna gitseniz olmaz mı?

çalışıp didindiğimiz için mi bu kadar şımardı bu erkekler
herşeyi yapabileceğimize inanıyorlar ben anlamadım

çocuk ne yer içer kısmını nasıl düşündü acaba
annesi nasılsa kalkar yapar diye mi? hadi size bakmayı geçtim

annenize iyileşene kadar gidecekseniz gitmeyin
çocuğunuz kaç yaşında bilmiyorum ama onu gönderebilirsiniz en azından hastalık geçmesin (Allah korusun) diye

Geçmiş olsun.
Peki annenize niçin gidiyorsunuz evi mi terk ediyorsunuz yoksa hastalığınız geçene orada mı kalacaksınız?
Teşekkür ederim. Evi terk etmek değil de sadece eşim olacak o insanın yüzünü görmemek için gideceğim. Hastalığımda geçer o zamana diye düşünüyorum. Bilmiyorum belki de annemin evinde hastalığımi atlatir sonra da eve dönüp onun evden gitmesini isterim. Kararsizim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…