Kızlar yanlış mı düşünüyorum!!!

Yanlış anlama arkadaşım da eşin zaten sorumsuz bir adam değil miydi.sen burada bir kaç defa anlattığında biz de boşanman gerektiğini söylemiştik.
Şimdi nasıl bir beklentin var ki?

Sonuna kadar haklisin. 2 gun 2 kap corba yapamayan\yapmayan/yapmak istemeyen kocaya her laf denir.
Cocugunuz da varmis.
Erkekler eslerinin hasta olmasina pek inanamazlar, kadin son noktaya kadar canini disine takar kalkar cocuguna bakar sonucta.
Ya üç günde 2.5 kilo verdim Hastalığımdan. Düşün ki ne kadar hasta oldum. Cumartesi durdu aksama kadar güya ama ancak bir gün pazar günü de güya yapım da yapmadı demesin diye bir kaç bir şey yapti sormadan çekti gitti. Allah büyüktür ama.

Yanlış anlama arkadaşım da eşin zaten sorumsuz bir adam değil miydi.sen burada bir kaç defa anlattığında biz de boşanman gerektiğini söylemiştik.
Şimdi nasıl bir beklentin var ki?
Evet bende hep çocuk çocuk demiştim. Ama çocukta bir yere kadar. Anneme gitsem mj biraz onu mu eve almasam bilemedim? Yani ona bu eve gelmemesini, oglanin sünneti var ayin 15 inde o zamana kadar. Kimseye bir şey soylemeyecegimizi, sünnetinden sonra millet dagilinca bosanma işlemlerine başlayacağımizi. Evi satana kadar evde oturacağımi söyleyeceğim.

Hayır çalışmıyor. Nerede olduğunu ve nereye gittiğini de demedi. Aradığımda da işim var dedi. Pazar pazar ne işin var senin sen memur adamsın aynı işi yapıyoruz diyince de püskürdü bana edepsizce

Bu evliliğin sonunu sen görebiliyor musun?
Açtığın konulara istinaden söylüyorum..
Saygı zaten yok aranızda. biri "öküz herfi" der biri "lan " der...

Cidden evliliğin nasıl gidiyor? Oğluna bu yuvada nasıl bir gelecek vaadediyorsun?

Bu evliliğin sonunu sen görebiliyor musun?
Açtığın konulara istinaden söylüyorum..
Saygı zaten yok aranızda. biri "öküz herfi" der biri "lan " der...

Cidden evliliğin nasıl gidiyor? Oğluna bu yuvada nasıl bir gelecek vaadediyorsun?
Yoo yüzüne karşı en ufak hakarethamiz soz demis bir insan değilim. Öküz herif kendi sesli düşüncem ona demedim öyle bir söz. Ama evet o bana dedi "lan" . Evliliğim hiç iyi gitmiyor. Çocuk çocuk dedik katlandık ama bir yere kadarmış.

Bu olayda onun ne kadar adi bir insan olduğunu yeniden gösterdi bana. Ben olsam onu iyi edene kadar yanından ayrılmazdim..işte cefakar Kadınlar!

cefakar kadınlar içinde en önlerde yerimi alırım inanın..benim başıma gelen herşey aşırı vicdanım ve merhemetim yüzünden gelir..yinede bu huyumdam vazgeçmem..
biri yanımda of dese ben ne yapacağımı şaşırım..ağlayanla ağlarım...eşimin hasta olsa başından ayrılmam Allah ım onun acısını bana ver diye dua etmiş insanım...
ama uzun yıllar hiçbir karşılık almayınca ki bu konu sahibi oluyor artık biraz dur demeli...ki küçük çocuğu var belki hastalık ona geçebilir..

Kizlar sizden şu konuda bir fikir almak istiyorum. Bu adama şimdi mesaj çekip" evden bir kaç parça eşyanı al, oglanin sünnet işi bitip millet gittikten sonra ise ev satılana kadar da biz kalalim ev satilinca herkes esyasini alsın çıksın mi desem?" Yoksa "ben anneme gidiyorum, iyilesene kadar kendine kalacak bir yer bul ben gelince sen çık git mi desem?"

cefakar kadınlar içinde en önlerde yerimi alırım inanın..benim başıma gelen herşey aşırı vicdanım ve merhemetim yüzünden gelir..yinede bu huyumdam vazgeçmem..

biri yanımda of dese ben ne yapacağımı şaşırım..ağlayanla ağlarım...eşimin hasta olsa başından ayrılmam Allah ım onun acısını bana ver diye dua etmiş insanım...
ama uzun yıllar hiçbir karşılık almayınca ki bu konu sahibi oluyor artık biraz dur demeli...ki küçük çocuğu var belki hastalık ona geçebilir..
Bende hasta olduğu vakit elimde derecelerle dolasirdim. Ihlamur, değişik çaylar neler varsa yapardım. Ayağını kırdı yanından ayrılmadim. Derdim ki " allah önce benim canımı alsın da sizin acinizi yaşatmasın" ama hepsi boşmuş. Adam bir gün evde kaldı bir taş çorba yaptı diye yapacağını yapmış oldu.

Hamileliğimin son zamanlarında göbeğim inanılmaz büyüdüğü için ayak tırnaklarımı kesememiştim.
Eşimden rica ettim, bi el atsan dedim.
Yorgunum uykum var.. bişiler zırvaladı yapmadı.
2 yıl sonra sağ bileği kırıldı, hergün şu tırnaklarımı kes diye yalvarıyor.
Biraz "kalp gözü" tadında oldu ama en son bu sabah bile hatırlattı bi tırnaklarımı kesmedin diye.
kesmem.. gerekirse kinciyim evet.

Eninde sonunda eşinin sana muhtaç olacağı bir gün gelecek, kendisine bu günü itinayla hatırlatırsın.

Kesinlikle yaptığı çok yanlış nasıl bir insanlıktır bu seni düşünmüyor bu çok belli çocuğunu da mı düşünmüyor sorumsuz birisi çok belli herşeyi senden bekliyor herşeyi tek başına yapacaksın eşinden hayır bekleme Allah yardımcın olsun.

Bu olayda onun ne kadar adi bir insan olduğunu yeniden gösterdi bana. Ben olsam onu iyi edene kadar yanından ayrılmazdim..işte cefakar Kadınlar![/QUOTyanılmıyorsam esınızle ılgılı sorunlarınız vardı zaten , ee adamın ne oldugu ortada, o zaman nıye hala karını cekıyorsunuz kı? ınsanın kotu gununde-hastalıgında-parasızlıgında-mutsuzlugunda yanında olmalı es dedıgı ınsan, kı sızı dusunmuyorsa bıle cocugunu dusunmelı bır baba olarak ne yer-ne ıcer dıye....
bence sız esınızle konusun kendını duzeltmesı ıcın , boyle omur gecmez, bunun yaslılıgı da var...

Bende hasta olduğu vakit elimde derecelerle dolasirdim. Ihlamur, değişik çaylar neler varsa yapardım. Ayağını kırdı yanından ayrılmadim. Derdim ki " allah önce benim canımı alsın da sizin acinizi yaşatmasın" ama hepsi boşmuş. Adam bir gün evde kaldı bir taş çorba yaptı diye yapacağını yapmış oldu.

nankörlük işte....ben bu konuda biraz şabslıyım..eşim bakar bana..ama öyle evi toplayayım süpüreyim falan deil yani..ilaçlarımı verir yemek yedirir dikkat eder yani...
aslında yapana yapacaksın çünkü onlar daha kıymetli oluyor!!!kişilik işte bizimkiside değişmez...

Hakkını da yemeyim bari hamile iken tırnaklarımi bile o keserdi. Çocuk oldu bir kaç ay sonra adam cozuttu:KK11:

X