Kızlar,yalvarıyorum okumadan geçmeyin...

ayazakasya

Rabbim ol der ve olur ...
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2010
264
77
Merhaba sevgili anneler,Ekim annesiyim ben.20 Ekimde doğum yaptım,çok güzel bir oğlum oldu çok şükür,insan bakmaya kıyamıyor.AMA OĞLUMUN RDS DENEN BİR HASTALIĞI ÇIKTI.YANİ AKCİĞERLERİ TAM AÇILMAMIŞ.NORMALDE PREMATÜRE BEBEKLERDE OLURMUŞ.BENİM YAVRUM 38.HAFTASINDA SEZARYANLA DOĞDU.Şimdi küvözde küçücük meleğim,oksijen makinesine bağlıyorlar rahat nefes alsın diye.
Sizde annesiniz,anne adayısınız,insan doğmayınca tam bilmiyor ama Allah ın insana verdiği mükemmel bir duygu.Şu an ciğerim yanıyor.Şu 3 gündür döktüğüm gözyaşını 25 yıllık hayatım boyunca dökmedim,gözyaşlarım sel oldu.YALVARIYORUM SİZE OĞLUMA DUA EDİN,EN AZINDAN BİR DEFA ŞU YAZIYI OKUYUNCA DUA EDİN MELEĞİME.MUHAMMED ARAS KOYDUM YAVRUMUN ADINI.LÜTFEN BİR KERECİK ADIYLA DUA EDİN OĞLUMA,EN KISA ZAMANDA EVİMİZE,YUVAMIZA GELSİN,HAZIR BEKLEYEN YATAĞINA YATSIN.LÜTFEN ARKADAŞLAR,LÜTFEN...

ben dua ettim şuan canım oğlun için:KK5:
üzülme ALLAH tan ümit kesilmez canım ağlama sıkma canını sen iyi ol ki bebğin sağlığına kavuşsun senden güç alsın canım
dua et tevekkül et ve ALLAHA yalvar canım dayan iyileşicektir tıp çok ilerledi umarım sağ salim gelir bebeğin annesinin kucağına:KK5:

inşallah bebeğine kavuşursun korkma ablamın bebeğide 1hafta kalmıştı orda çok güzel bakıyolar oda solunum zorluğu çekiyordu hemen alışamıyolar dünyaya korkma sakın bişe olmaz

Canım Allah yar ve yardımcın olsun
Rabbim şifa versin
Sakın kendini bırakma güçlü ol evladın için
Sen artık Annesin çünkü.
Sanırım bu dünyadaki en ağır imtihan EVLAT imtihanı
Rabbim kimseyi darda bırakmasın
İNŞALLAH küçük Muhammed Arasın seni ve babasını çok bekletmedein iyileşir
Ve evine gelir bir an önce

ben dua ettim şuan canım oğlun için:KK5:
üzülme ALLAH tan ümit kesilmez canım ağlama sıkma canını sen iyi ol ki bebğin sağlığına kavuşsun senden güç alsın canım
dua et tevekkül et ve ALLAHA yalvar canım dayan iyileşicektir tıp çok ilerledi umarım sağ salim gelir bebeğin annesinin kucağına:KK5:

Teşekkür ederim canım,Allah razı olsun.

inşallah bebeğine kavuşursun korkma ablamın bebeğide 1hafta kalmıştı orda çok güzel bakıyolar oda solunum zorluğu çekiyordu hemen alışamıyolar dünyaya korkma sakın bişe olmaz

Ahhh canım inan moral verdin bana,bebeğimin de 4. günü küvözde,inşallah ablanın bebeği gibi benim bebeğimde iyileşir.İsterse 1 ay kalsın yeterki sağlığıyla gelsin de meleğim,Allah razı olsun.

Canım Allah yar ve yardımcın olsun
Rabbim şifa versin
Sakın kendini bırakma güçlü ol evladın için
Sen artık Annesin çünkü.
Sanırım bu dünyadaki en ağır imtihan EVLAT imtihanı
Rabbim kimseyi darda bırakmasın
İNŞALLAH küçük Muhammed Arasın seni ve babasını çok bekletmedein iyileşir
Ve evine gelir bir an önce

Evet canım haklısın,şimdiye kadar üzüldüğüm her şey o kadar boşmuş ki,evlat çok çok başka bir şeymiş,dünyadaki hiç bir acıya benzemiyor.Allah razı olsun hepinizden.

canım seni çok iyi anlıyorum benim kızımda sorunsuz bir sezaryanla dünya geldi 3 günlükken kuveze alındı şekeri düştüğü için 2 gün kaldı ama bana 2 asır gibi geçti inan onu orda bırakmak en zoruda tıp çok ilerledi canım bak ne kadar şanslısın erken fark edilmiş rabbim Muhammed arasa en yakın zamanda şifa versin sende bebeğini kollarına al inşallah amin

canım seni çok iyi anlıyorum benim kızımda sorunsuz bir sezaryanla dünya geldi 3 günlükken kuveze alındı şekeri düştüğü için 2 gün kaldı ama bana 2 asır gibi geçti inan onu orda bırakmak en zoruda tıp çok ilerledi canım bak ne kadar şanslısın erken fark edilmiş rabbim Muhammed arasa en yakın zamanda şifa versin sende bebeğini kollarına al inşallah amin

Canım teşekkür ederim evet ben hastaneden çıkalı 2 gün oldu,o küvöze gireli 4 gün.Sanki orda onu yalnız bırakıp gelmişim gibi geliyor,dediğin gibi vakit geçmek bilmiyor,babası günde 2 sefer yanında ama göstermiyorlar.Beni anladığına eminim,lütfen dua et oğluma,Allah razı olsun hepinizden,Allahım senin yavrunu da korusun.

Umarım bir an önce kavuşursunuz minik yavrunuza dua ettim annesinin yanında nefes alması için ..
Çok geçmiş olsun...

canım minik yavruna dua ettim.rabbim katında kabul etsin inşaallah.allahım acil şifalar versin.

canım minik yavruna dua ettim.rabbim katında kabul etsin inşaallah.allahım acil şifalar versin.

şimdi okudum ve dua ettim.umarım herşey istediğiniz gibi olur.bol bol şifa diliyorum muhammed aras'a.ve şifa isteyen herkese...

Allah şifa versin canım,okudum küçük Muhammed'e dua,bütün gece de okurum.Sen sıkma canını Allahım korur o küçük meleği,güzel haberleri bize de ver...

Allah şifa versin canım,okudum küçük Muhammed'e dua,bütün gece de okurum.Sen sıkma canını Allahım korur o küçük meleği,güzel haberleri bize de ver...

Allah razı olsun canım benim sağol.Yeterki çıksın bir oğlum mutlaka burdan paylaşırım sizinle.

X