benim de göğüs ucum yoktu ve her anne gibi anne sütü vermeyi çok ama çok istiyordum.Sezeryanla doğum yaptım buna rağmen 2.gün sütüm geldi ama ucu olmadığından bebeğim göğsümü tutamıyordu
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
bi dönem bu eczanelerde satılan silikon göğüs ucuyla emzirdim,onunla emerken ucu çıkıyordu hemen çıkarıp göğsümü veriyordum öle öle (çok ama çok zor bi süreçti ve 1 aya yakın sürdü
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
()aldı göğsümü,göğsüm yara oldu zorlamaktan filan ucu yani,ama kahverengi bölgeyi tüm olarak ağzına sokmaya çlış,ve pes atme asla pes etme,pompa ile ya da elle sağmak bi yere kadar çünkü sütün sürekli gelmesinin ve artmasının tek yolu emzirmek.Kızım 2 ay düzenli kilo alamadı,doktor mama verelim bile dedi,sürekli emiyor ve memeyi bırakmıyordu,uykusuz günler,stres,yetesizlik kaygıları...ilk bebeğim bi de ,tecrübe eksikliği...ama tavsiyem kendini moralini sürekli pozitif tut,bebeğin tutması memeyi uzu olmadığından zaman alıyo ama oluyor mutlaka oluyor...akabinde de süt kanalların tam açılana kadar,uzun emiyor biraz doymuyor çünkü,ama o da düzeliyor...emip doyup kendisi memeyi çip diye atıyor,bırakıyor:)benim şimdi 8 ay 22 günlük bi kızım war,o kilo alamayn bebeğe doktor şişman artık dikkat edin filan demeye başladı:)hiç mama da vermedim allaha şükür,kısaca,meme ucun yok ememez ya da sütün doyurmuyo,tyetmiyo laflarına kulağını tıkayarak çok ama çok büyük bi sabırla ısrar edersen olacaktır,ben hep şöyle dedim,bebeğim allahın bi emaneti bana ve ona verebileceğim en önemli şey şimdi yani sütüm,çok büyük bi nimet ve tüm mamaların sloğanı bile anne sütüne en yakın...ha bu konuda ilk bebeğinse yani hastanelerin emzirme ünitelerinden de yardım alabilirsin,çok oku izle bi de yaşadıklarımdan anlatabileceklerim bunlar...sevgiler...