Bebek Beslenmesi kizlar ya hamileyim ama hic gogus ucum yok. nasil emzirecem? yasayan var mi?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

benkibele

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2008
4.925
44
116
43
Ankara
Hanimlar 9 haftalik hamileyim ama gogus ucum yok. yani ucu yusyuvarlak. yeni genc kiz olunca hani olur ya kahverendi yuvarlak gogus ucu olmaz aynen oyle.

nasil emzirecem ben kara kara dusunuyorum simdiden. cok emzirmek istiyorum bebegimi.

bu durumu yasayan var mi?

benımde öyleydı.. ama masaallah 11 ay kesıntısız emzırdım... bebıs emdıkce gogus ucu cıkacak..,delikafadulden

sutu kestım...yıne eskıye döndü..........:kızgın:

tam bilmiyorum ama bunun için göğüs ucuna takılan bi aparat var sanırım. forumda bilen, kullanan vardır mutlaka..

Bebeğin emmesine engel değil merak etme.
Bebek emdikçe gögüs ucun çıkıyormuş..
Bol bol emzirirsin inşallah..

onunla hiç alakası yok canım
bunları düşünüp de moralini bozma şimdiden
benim içe göçüktü resmen ama 8 aydır kesintisiz emziriyorum

benimkide öyleydi,bebek emdikce çıkıyor merak etme.ama ilk günler zordu valla tutturana kadar bayaa bi uğraşıyoduk.

hanimlar cok tesekkurler, biraz olsun icim rahatladi. bir arkadas yeni dogum yapti. gogud ucu var ama cok az. bir turlu bebek ememiyor. zaten bebek bilmiyor nassil emecegini bir de ucu olmayinca tutamiyor agzinda. insallah dediginiz gibi olur.

gogus ucuna takilan aparati biliyorum canim. alacagim mutlaka 'nipple shields' diye satiliyor. ama o da o kadar buyuk ki yani bebegin agzini kocaman acmasi lazim. bir de bebek hissediyor o seyin meme olmadigini almiyor galiba sonradan.
pompa alacagim mutlaka. ne olur ne olmaz. emmezse hic olmazsa sagarim zaten sutu sagmazsan gogusleri cok acitiyormus.

benimde aynıydı.2-3 ay kadar baya zorlandım.silikon göğüs uçlarından kullandım.
ve kesintisiz 2 yıl 1 hafta emzirdim.
hiç moralini bozma...

canım benımde yoktu bebek emdıkçe çıkıyo merak etme bide doğumdan önce meme ucuna masaj yapılıyo ama onunda bir süresı ve zamanı var çok yapmak sakıncalı çünkü rahmı uyardıgı için dogumu baslatıyo tetıklıyo oyuzden dıkatlı bir seklılde masaj yapabilirsın.....

benimde öyleydi valla 4 gün ememedi zorla tuttu silikon meme başıyla emzirdim bir müddet,emdikçe ucu büyür

canım benımde yoktu bebek emdıkçe çıkıyo merak etme bide doğumdan önce meme ucuna masaj yapılıyo ama onunda bir süresı ve zamanı var çok yapmak sakıncalı çünkü rahmı uyardıgı için dogumu baslatıyo tetıklıyo oyuzden dıkatlı bir seklılde masaj yapabilirsın.....

canim bu masaj ucunu alip bukmek seklinde mi? ucunu alamiyorum bile:) neyse doktorumla konusacagim bu konuyu, mutlaka biliyordur bir seyler.

sagolun kizlar icimi rahatlattiniz, aslinda neyi cok kafaya takarsan o oluyor. dusunmemek lazim. emziremeyecem dersem gercekten emziremem. emzirecem insallah ama dogal yoldan olsun istiyorum. insallah olur. umut verdiniz bana. Allah razi olsun.

benimde yoktu göğüs ucum bebeğin emdikçe çıkıyor masaj yapıyorsun falan bunda sorun edilecek bişey yok ki hamileliğin keyfini çıkart

benimde hiç ama hiiç yoktu bende kara kara düşünmüştüm hep.doğum yaptıktan sonra kayınvalidemde aaa bununda hiç göğüs ucu yokmuş diyincede baya üzülmüştüm emziremicem diye.ama azimle emzirdim emziriken hep göğsümün kahverengi yerini parmağımda sıkıştırarak verdim ve emmeye başladı halada emziriyorum ucuda çıktı artık

canım ya benimde moralim çok düzeldi kibele çok teşekkür ediyorum sana.bende 6 aylık hamişim benimde göğsümün ucu yok hemde çok yara oldu doktor krem verdi ama banamısın demiyor ne yaparım bilmem..

canım ya benimde moralim çok düzeldi kibele çok teşekkür ediyorum sana.bende 6 aylık hamişim benimde göğsümün ucu yok hemde çok yara oldu doktor krem verdi ama banamısın demiyor ne yaparım bilmem..

canim benim de uclari cok kasiniyor. yara olacak gibi duruyor. gere cvozum bulursan bana da soyle. bazi arkadaslar bebek emerken olan gogus yaralari icin kantaron sur demisler. gercek olanindan. dene istersen.

Back