- 17 Nisan 2013
- 216
- 13
-
- Konu Sahibi emberassed
Yapmaya çalışıyorum ama yine bu durum gelip suratıma vuruyor bi şekilde ve sanki en önemli şeye o sahipmiş gibi hissettiriyor banakardeşini kıskanacağına daha yararlı şeylerle meşgul ol derim... kendini geliştirecek şeyler yap, unutma ki akıl ve ruh güzelliği yüz güzelliğinden çok daha önemlidir... güzellik geçici, akıl ve ruh sağlığı kalıcı...
sen takmışsın kafaya onu... öncelikle bu takıntından uzaklaş... kardeşinle bu güzellik konularını konuşma, birisi ona iltifat ettiğinde evet kardeşim bence de çok güzel, eee kimin kardeşi falan de... böyle böyle umursamamaya başlarsın artık... biri benim kardeşimi çok beğense valla gurur duyarım...Yapmaya çalışıyorum ama yine bu durum gelip suratıma vuruyor bi şekilde ve sanki en önemli şeye o sahipmiş gibi hissettiriyor bana
Sadece yapmaya çalışmış olurum yine de durumu duzeltmez bu şekilde yapmam.bu içgüdü ya bi ortamda sizden daha güzel hanımlar varsa kendinizi kotu hissetmez misiniz :/ne mutlu sizeki kız kardeşiniz çok güzel. birde bu açıdan bakın
kız kardeşiniz ne yapabilir ki bu konu.
düşünmemeye gayret edin.. sebepler nedenler bulmaya çalışmayın..
ama olaya bukadar duygusal bakmayın.Sadece yapmaya çalışmış olurum yine de durumu duzeltmez bu şekilde yapmam.bu içgüdü ya bi ortamda sizden daha güzel hanımlar varsa kendinizi kotu hissetmez misiniz :/
Ben genelde neden bn de onn kadar güzel değilim diye düşünür dururum aynı anadan çıktık sonuçta gibi.bence kıskanma övün millete hava at. Örn: ''Şu gördüğün kız varya güzel olan o benim kardeşim'' :)
Ama sadece daha güzel olmkla yetinmemiş bizimkine bakan bi daha gozunu alamıyor resmen.bu nasıl bir albeniymiş arkadaş dedirtiyo resmenama olaya bukadar duygusal bakmayın.
heryer de illaki bizden güzel insanlar olur. bu insanlarla bir araya gelmemek için extra çaba gösteremeyiz ki
benimde kız kardeşim benden daha güzel.
Nerdeyse düşman gibi gorduğum zamnalar yok değil ne yazıkkiKendini böyle hissediyosun madem bakim yap yeni kiyafetler al yuzundeki lekelerden kurtul saclarini boyat yada bakim yap bir sekilde halletmeye çaliş ama bana göre kardeşinle kendini kıyaslama.anlattıklarından kardeşini düşman gibi gördüğünü düşünüyorum açıkcası.Benimde kardeşimde benden kat kat daha güzeldir herkes iltifat yağdırır bende bu konuda çok mutlu olurum açıkcası iyiki de güzel
neymiş senin bu kardeşin yahuu sanırsın Adriana LimaAma sadece daha güzel olmkla yetinmemiş bizimkine bakan bi daha gozunu alamıyor resmen.bu nasıl bir albeniymiş arkadaş dedirtiyo resmen
Gerçekten insanların baktığında ağzı sulanıyo resmen bn de daha önce o kadar duşummesdim güzel olduğunu sağolsun çevre onu bi ilahe haline bürüdüneymiş senin bu kardeşin yahuu sanırsın Adriana Lima
neredeyse foto atta görelim diyeceğim de olmaz benzediği bir ünlü filan söyle de bilelimGerçekten insanların baktığında ağzı sulanıyo resmen bn de daha önce o kadar duşummesdim güzel olduğunu sağolsun çevre onu bi ilahe haline bürüdü