kızlar ya bnm şu içinden çıkamadığım derdime bi çare bulun

Benim kardeşim şuan daha küçük ama büyüdükçe güzelleşiyor ve benden daha güzel olduğunu düşünüyorum.
Ama bu durum beni mutlu ediyor. Benden uzun, güzel, başarılı bir birey olmasını isterim. Neden istemiyim?

Ama Benim kendime özgüvenim var.
Siz de eksik olan şey bu.
Bu yüzden destek almalısınız.

boşver cnm kaderin güzel olsun.. ortaokuldan itibaren bir kız arkadaşım vardı 8-9 sene arkadaşlığımız devam etti. gerçekten güzeldi. yan yana gelince derdim ki gerçekten güzel.. ben onun yanında kilolu, bakımsız , çirkin dururdum genelde. gel zaman git zaman üniversitede yollarımız ayrıldı. sonra karşılaştık. hala çok bakımlı ve çok güzel.. ama berbat bir hayatı var. eşiyle problemleri, kayın valide, görümce, elti her şey problem. boşanma aşamasına geldi çok kavgalı gürültülü günlerden sonra el mahkum deyip barıştı ama cidden sıkıntılı üzülüyorum ona..

benim maşallah çok güzel evliliğim oldu bir evladım var Rabbim bağışlar inş.. hayatın dingin güzel..

o hamile kalıp düşük yaptığında bilmeden eşi bu bebekte nerden çıktı diyen bir ahlaksız..
o yüzden şimdi ona hiç imrenmiyorum.. çok şükür halime.. kesinlikle bu psikolojiden kurtul.

Sanırım cevreniz de çok fazla kiyaslama yaptığı için bu kadar takinti yapmissin. En sevdikleri seydir kiyaslama yapmak. Bak onun oglu böyle okudu, bunun kizi böyle zengin adamla evlendi, onun bunun der dururlar malesef dış ses gibi susturamassin da. Yapacak birşey yok kendinle barismaya calis bakim yap, giyim tarzini degistir, başka seylerle mesgul olmaya calis. Eğer kendin basedemeyecegini dusunuyorsan destek al derim

Kıskanırsan elindekinden de olursun, kıskanmazsan Allah sana da verir derler.. Kısknaçlık kötü bir şey, hele ki kardeşini... Her insan güzel olacak diye bir kaide yok, Allah ne kadar verdiyse sen osundur. Tedavi, bakım, makyaj biraz kusurlaırnı yok edebilir, güzel şeyleri ortaya çıkartabilirsin. Ne güzeller okuyoruz, ne hayatları oluyor.. Senin de başka iyi bir yönün olmalı. Benim kardeşim çok güzel olsa, hoşuma gider.
Bence bu hasetlikten kurtul, sana zarar verir.

Benim kız kardeşim de benden çok daha havalı. Ben babacığıma çekmişim o anneme :KK48:

Şimdi o benden güzel diye niye üzeleyim ki? Onun güzel olması beni daha çirkin yapmaz ki. Ne güzel işte, maşallah güzel bir kardeşim var.

Siz kendi bakımınızı yapın özgüveniniz gelsin. Ayrıca farklı alanlarda kendinizi yetiştirip ön plana çıkabilirsiniz. Senin de iyi bir mesleğin, kariyerin olsun; kültürlü bir insan ol.

Ama biri beni de metroda uzun uzun süzsün istiyorum...deme lütfeen:KK66:

Allah çirkin şansı versin derler, doğrudurr..
Sonun güzel olsun.
Madem bu kadar dert ettin sen de başarı ile üstünlük kur kardeşine,
Unutma güzellik geçici, başarı ise kalıcıdır...

Nasıl yapcağımı bi bilsem o da en az bnm kadar başarılı daha ustunluk nasıl kurulur bilmiyorum
Çalışıyor musun o ne iş yapıyor, sen ne iş yapıyorsun ?
Ayrıca fesatlık ve kıskançlıkla zaten bir yerlere gelemezsin.
Önce kardeşin adına mutlu olmayı öğrenmelisin.

Benim kız kardeşim de benden çok daha havalı. Ben babacığıma çekmişim o anneme :KK48:

Şimdi o benden güzel diye niye üzeleyim ki? Onun güzel olması beni daha çirkin yapmaz ki. Ne güzel işte, maşallah güzel bir kardeşim var.

Siz kendi bakımınızı yapın özgüveniniz gelsin. Ayrıca farklı alanlarda kendinizi yetiştirip ön plana çıkabilirsiniz. Senin de iyi bir mesleğin, kariyerin olsun; kültürlü bir insan ol.

Ama biri beni de metroda uzun uzun süzsün istiyorum...deme lütfeen:KK66:
Yok istemm zaten çok rahatsız edici bir durum .ama yine de bana kendimi güzel hissettiren Bi durum olay olamadığı için ne bilym kadın işte :/

Çalışıyor musun o ne iş yapıyor, sen ne iş yapıyorsun ?
Ayrıca fesatlık ve kıskançlıkla zaten bir yerlere gelemezsin.
Önce kardeşin adına mutlu olmayı öğrenmelisin.
O zaten hayatından gayet memnun ve mutlu surenli neşeli ozguvenli arkadaş çevresi geniş sürekli erkeklerin onu ne kadar güzel bulduğunu belirten bakışları altında iltifat sağanakları bir yandan başarı desen var konuşması rahat çok çekingen değil bn her kulvarda altında eziliyorum ve ne yapmm gerekiyo bilmiyorum boğazımdaki yumrukla geçinip gdiyorm :'(

Bence sen çok büyütüyorsun gözünde aşırı güzelmiş ağızlarının suyu akıyormuş

boşver sen kendine bak onu kıskanmak için harcadığın enerjiyi kendine harca

sende estetikle git filiz akına benze ölümüne kapışın
Demekki senn hayatında daha büyük problemler var kuçumsuyosun bu durumu inşAllah başına bu tarz şeyler gelmez zira bn zaten yazımın başında bazılarına dert gibi gelmeyebilir diye başladım sen de o bazılarındansın hazırlıklıydım böyle tepkilere anlayacağın :/

X