• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar vazgeçilmezken vazgeçilen oluyoruz

Ah bu bizim kadınsal duygularımız yok mu kızlar!!
Eminim şu an içinizde ben de dahil olmak üzere yarımızdan çoğu "erkek arkadaşım bana bakmaya kıyamazdı ama artık hakaretler ediyor küfürler yağdırıyor yine de bitiremiyorum" diyoruzdur. Evet bunu birçoğumuz yaşıyoruz ama çok azımız kabul edebiliyor. Peki ne yapmalıyız bu konuda uzman kişilere sesleniyorum bu durumu tersine çevirmenin bir yolu var mı???

Niye bitiremiyorsunuz

Daha iyi birine layık olduğunu kabullenmiyorsan eldeki kötüyle devam edersin sonrada şikayet etmeye hakkın yok ilerki dönemlerde mükemmel ve uyumlu çift gördüğünde evli ve çocuklu olan boşandığına göre öğrenilmiş çaresizlik annenizden size miras kalmış olabilir

Bir erkeğe hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin, her şeyini anlatmayacaksın, özellikle de zayıf yönlerini. İçini çok açmayacaksın. Kovalayan değil kaçan olacaksın. Çok fazla sevip bunu da belli edip ilişkinin dengesini bozmayacaksın. Ne yazıkki aldatılarak boşandıktan sonra farkettiğim hatalarım bunlar...

Bu genelde kadın erkek yaradılış farkından kaynaklanıyor. Kabul etmekten başka çare yok sanırım. Zorla güzellik olmuyor. Ancak şunu gözlemliyorum bağımsız, iş sahibi, işinde başarılı kadınlara eşleri dahamız çok değer veriyor.
Ya daha çok değer veriyor ya da yalnızlar :KK16: acaba bunlar yola gelir mi yoksa hepsi mi böyle bu erkeklerin

Bir erkeğe hak ettiğinden fazla değer vermeyeceksin, her şeyini anlatmayacaksın, özellikle de zayıf yönlerini. İçini çok açmayacaksın. Kovalayan değil kaçan olacaksın. Çok fazla sevip bunu da belli edip ilişkinin dengesini bozmayacaksın. Ne yazıkki aldatılarak boşandıktan sonra farkettiğim hatalarım bunlar...
Canım benim ne kadar güzel özetlemişsin kesinlikle doğru söylüyorsun peki bi kez yaptıktan sonra bunları dengeye sokabilir miyiz tekrar

Ah bu bizim kadınsal duygularımız yok mu kızlar!!
Eminim şu an içinizde ben de dahil olmak üzere yarımızdan çoğu "erkek arkadaşım bana bakmaya kıyamazdı ama artık hakaretler ediyor küfürler yağdırıyor yine de bitiremiyorum" diyoruzdur. Evet bunu birçoğumuz yaşıyoruz ama çok azımız kabul edebiliyor. Peki ne yapmalıyız bu konuda uzman kişilere sesleniyorum bu durumu tersine çevirmenin bir yolu var mı???
Aynen öyleyim. Yüzüme hayran hayran bakardı. Şimdi istemiyorum diyor.

Böyle yaşandığında da mutluluk gelmiyo sanki..hep bi tetikte oluyorum ben,hep bi kendimi koruma hali
İlişkinin tadı kaçıyo zannımca

Hayatimi paylastigim insana nasil icimi acmayayim, zayif yonlerimi gostermeyeyim ki? Bunlari yapinca uzaklasan adam uzaklassin zaten... Ben de beni hep sevene icimi acarim. Diken ustunde devam edemem kimseyle

Back