- Konu Sahibi rengarenk34
-
maşallhhrabim hayırlısını versin..gönlüne göre versinnn inş canımm.. eşinde ailende çok sevinmişlerdir:))
slm benim eşimde ameliyat oldu tek taraflı hareket problemi vardı , daha 5 gün oldu amelliyat olalı senin eşininne problemi vardı ben 2 defa aşılama yaptım olumsuz oldu en sonunda ameliyat denedik , adına çok sevindim, biraz bahsedermisin ,
Merhaba, 1 ay önce benim eşimde oldu ameliyat ama gerçekten hiç korkulacak bir durum yok. Ameliyat olup aynı gün hastaneden çıkanlar oluyormuş, benim eşim biraz evhamlı olduğu için doktor o gece yatış yaptırdı. Ama hiç ağrısı sızısı olmadı. bir iki gün yürerken dikişlerden korktuğu için dikkatli yürüdü o kadar. Onun haricinde hiç bir problem olmadı. Korkmanıza gerek yok. Değerlerine henüz baktırmadık ama mikrocerrahi olduğu takdirde kötüye gitmez değerler.Kızlar benim eşime de varikosel ameliyati dediler ama bazıları işin daha kötüye gittigini söylüyor ameliyati izledim youtube dan biraz ürkütücü agri acı oluyor mu ameliyattan sonra zor bir ameliyat mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?