kızlar trabzonda göğüs büyütme operasyonu geçiren var?

trabzonda aya klinik var orayı bi araştırın isterseniz.googleye aya klinik trabzon yazın çıkıyo karşınıza.kliniğin ilk sıralamasında burun estetiği ikinci sıralamasında da göğüs geliyor.benim duyduğum kadarıyla ruslar ve gürcülerden göğüslerini yaptıranlar varmış çok.orayıda bi baıkn

bilmiyorumkismileya dora kılınık ıstanbuldaymış ben trabzonda aya klınık var ısım olarak karıştırmışımm

hulahop senin bahsettigin gürcülere ruslara yaapan mustafa çapar dıye bılıyorum çapar klınık.birde aya klnık var ordada ercan yavuz var.benım bıldıklerımde bu ıkısı klınıgı olan.:dance:

klinik olarak tam hatırlayamıorm netten buldum sonrada mustafa çaparla mailleştik..yaz ortası gibi düşünüorm ameliyatı.. yüz yüze görüştükten sonra tam karar veririm herhalde.. ilgilenen herkesi haberdar ederim

bende mustafa çapar diyecektim ama sen bulmuşsun bile:)
mustafa çapar duyulmuş bi doktor. nerde yaptırırsan yaptır inşallah istediğin gibi olur. hadi bakalım hayırlısı.

inşallah canım benim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.. burdan kalkıp taaa istanbullara gitmek istemiorm açıkçası inşallah iyi olur

Merhaba kizlar bende trabzondayim aradan baya zaman geçmiş ama trb la ilgili pek link yok . merak ettim acaba operasyon geçirdi iz mi? Ya da kime oldunuz ? Yazarsaniz çok sevinirim

Ya çok tesekkur ederim kimse dönmeyecek diye düşünmeye baslamistim . memnun kal din mi doktordan ??hangi yöntem teknik uygilandi?? fiyat??? yani hic bilgi bulamadım trbna ilişkin aklina gelebilecek sorularin cvbina ihtiyaç im var aslinda :KK43:(((

Benim su anki ölçüm göğüs alt 76 üst 87 cnm bu tarz bilgileri de yazabilir sen çok memnun olacağım düşünmekten biktim artik.iyi geceler

Ya çok tesekkur ederim kimse dönmeyecek diye düşünmeye baslamistim . memnun kal din mi doktordan ??hangi yöntem teknik uygilandi?? fiyat??? yani hic bilgi bulamadım trbna ilişkin aklina gelebilecek sorularin cvbina ihtiyaç im var aslinda :KK43:(((
Rica ederim seve seve yardımcı olurum :) ben yaklaşık 9-10 ay önce ameliyat oldum göğüs altından takıldı ve meme dokum çok az olduğundan kasaltına yerleştirildi. aslında sadece fiyat sormak için doktora gitmiştim ailemin bile haberi yoktu fakat Mustafa Bey o kadar tatlı dilliydi ki 4 gün sonra kendimi ameliyatta buldum :) fiyat konusunda burada yazmam çok etik olmaz zaten doktorumun da bu yönde bir ricası olmuştu fakat yaptırmaya karar verdiğinde fiyatla ilgili problem yaşayacağını düşünmüyorum yardımcı olacaktır muhtemelen. ameliyatla ilgili konuşacak olursam kasaltı olduğu için ağrılı bir süreçti ama ağrı kesiciler yardımcı olacaktır ben bilmeden hafif bir ağrı kesici kullanmışım dolayısıyla beni kesmedi :) ama inan ki her şeye değer :) Tüm bunlara ek olarak Mustafa Bey gerçekten müthiş ilgili bir doktor ben muayene için gittiğimde yoktu ve yeni gitmiş olmasına rağmen akşamın o saatinde geri döndü ve beni muayene etti. şu anki durumumla alakalı olarak konuşacak olursam ameliyat izlerim geçmedi, geçmesi için de birşey kullanmamıştım ama 2 yılı bulur demişlerdi zaten. tabii ki hiçbir zaman doğal yumuşaklık falan olmaz böyle bir beklenti içinde de olmamak lazım yani bu arada 300cc takıldı bana ve buna da fizik ölçülerime bakarak karar verdi doktorum. aklıma gelenler bunlar canım :)

Sağ ol canim cok yardimci oldun bana:)) peki operasyonu nerde oldun hastane? Bi de eski ölçülerini yazabilirmisin mesela boy ?kilo ?göğüs alt? üst ölçülerini ? Ameliyat sonrasi kaç cm oldu göğüs boyun? Vs şimdiden coooooooook tesekkur edyrmmm opuldnzzzz:*

Rica ederim seve seve yardımcı olurum :) ben yaklaşık 9-10 ay önce ameliyat oldum göğüs altından takıldı ve meme dokum çok az olduğundan kasaltına yerleştirildi. aslında sadece fiyat sormak için doktora gitmiştim ailemin bile haberi yoktu fakat Mustafa Bey o kadar tatlı dilliydi ki 4 gün sonra kendimi ameliyatta buldum :) fiyat konusunda burada yazmam çok etik olmaz zaten doktorumun da bu yönde bir ricası olmuştu fakat yaptırmaya karar verdiğinde fiyatla ilgili problem yaşayacağını düşünmüyorum yardımcı olacaktır muhtemelen. ameliyatla ilgili konuşacak olursam kasaltı olduğu için ağrılı bir süreçti ama ağrı kesiciler yardımcı olacaktır ben bilmeden hafif bir ağrı kesici kullanmışım dolayısıyla beni kesmedi :) ama inan ki her şeye değer :) Tüm bunlara ek olarak Mustafa Bey gerçekten müthiş ilgili bir doktor ben muayene için gittiğimde yoktu ve yeni gitmiş olmasına rağmen akşamın o saatinde geri döndü ve beni muayene etti. şu anki durumumla alakalı olarak konuşacak olursam ameliyat izlerim geçmedi, geçmesi için de birşey kullanmamıştım ama 2 yılı bulur demişlerdi zaten. tabii ki hiçbir zaman doğal yumuşaklık falan olmaz böyle bir beklenti içinde de olmamak lazım yani bu arada 300cc takıldı bana ve buna da fizik ölçülerime bakarak karar verdi doktorum. aklıma gelenler bunlar canım :)
Canim bi de yuksek profil mi kullanindi vs bunlarida yazarsan tüm mereklarimi gidermiş olursun :KK66:

benim boyum 170 kilom 52 göğüs ölçülerini bilmiyorum nerdeyse dümdüzdü o yüzden ölçme gereği duymadım şu anda da b cup giyiyorum sütyenlerde. yüksek profil mi kullanıldı bilmiyorum doktorum ameliyat sırasnda deneyip karar vereceğini söylemişti sonraki ağrılı dönemde de hiç aklıma bunu sormak gelmedi :/

Merhabalar bulabildiniz mi Trabzon’da güzel bir doktor bende arıyorum yardımcı olursanız sevinirim

X