:)) hulahop ben izmir için sordum bana da bilgi veren yok yogun cevap almıs konulara yazarsan daha rahat bilgi alırsın sanırım. insanlar yeni konulara yazmakta çekimser nedense.. ama sana tavsiyem trabzonda düşünmemen ben denizlideyim izmir de düşünüyorum çok fazla nufus yok olmayınca cok fazla deneyim şansı da olmuyor doktor da benim fikrim tabi kii
tepkisel mi çok saol cnm günlerdir cevap bekliorm öğrenip beni bilgilendirirsen beni nası mutlu edeceğini tahmin bile edemezsinzemuszemus
trabzonda bi doktor varmış adını tam bilmiorm sanırım tecrübelidir çünkü gürcülerden ruslardan bile gelip operasyon geçirenler varmış.. doğu karadeniz bölgesi burunlarıda malumbana o doktorla operasyonu olan birin tecrübeleri lazım noluuur kızlaaarr
trabzonda bi doktor varmış adını tam bilmiorm sanırım tecrübelidir çünkü gürcülerden ruslardan bile gelip operasyon geçirenler varmış.. doğu karadeniz bölgesi burunlarıda malumbana o doktorla operasyonu olan birin tecrübeleri lazım noluuur kızlaaarr
trabzonda estetık klınıgı var ben amelıyat olmadım ama gogus estetıgı yapan doktorlar var.ısım burda verılıyormu verılıyorsa klınıgın adını yazabılırım.:teytey: