Merhaba ben Trabzonda ameliyat geçirdim Mustafa Çapar yaptı başka yardımcı olabilirim neyi merak ediyorsan :)Merhaba kizlar bende trabzondayim aradan baya zaman geçmiş ama trb la ilgili pek link yok . merak ettim acaba operasyon geçirdi iz mi? Ya da kime oldunuz ? Yazarsaniz çok sevinirim
Çok tesekkur ederimMerhaba ben Trabzonda ameliyat geçirdim Mustafa Çapar yaptı başka yardımcı olabilirim neyi merak ediyorsan :)
Rica ederim seve seve yardımcı olurum :) ben yaklaşık 9-10 ay önce ameliyat oldum göğüs altından takıldı ve meme dokum çok az olduğundan kasaltına yerleştirildi. aslında sadece fiyat sormak için doktora gitmiştim ailemin bile haberi yoktu fakat Mustafa Bey o kadar tatlı dilliydi ki 4 gün sonra kendimi ameliyatta buldum :) fiyat konusunda burada yazmam çok etik olmaz zaten doktorumun da bu yönde bir ricası olmuştu fakat yaptırmaya karar verdiğinde fiyatla ilgili problem yaşayacağını düşünmüyorum yardımcı olacaktır muhtemelen. ameliyatla ilgili konuşacak olursam kasaltı olduğu için ağrılı bir süreçti ama ağrı kesiciler yardımcı olacaktır ben bilmeden hafif bir ağrı kesici kullanmışım dolayısıyla beni kesmedi :) ama inan ki her şeye değer :) Tüm bunlara ek olarak Mustafa Bey gerçekten müthiş ilgili bir doktor ben muayene için gittiğimde yoktu ve yeni gitmiş olmasına rağmen akşamın o saatinde geri döndü ve beni muayene etti. şu anki durumumla alakalı olarak konuşacak olursam ameliyat izlerim geçmedi, geçmesi için de birşey kullanmamıştım ama 2 yılı bulur demişlerdi zaten. tabii ki hiçbir zaman doğal yumuşaklık falan olmaz böyle bir beklenti içinde de olmamak lazım yani bu arada 300cc takıldı bana ve buna da fizik ölçülerime bakarak karar verdi doktorum. aklıma gelenler bunlar canım :)Ya çok tesekkur ederim kimse dönmeyecek diye düşünmeye baslamistim . memnun kal din mi doktordan ??hangi yöntem teknik uygilandi?? fiyat??? yani hic bilgi bulamadım trbna ilişkin aklina gelebilecek sorularin cvbina ihtiyaç im var aslinda(((
Canim bi de yuksek profil mi kullanindi vs bunlarida yazarsan tüm mereklarimi gidermiş olursunRica ederim seve seve yardımcı olurum :) ben yaklaşık 9-10 ay önce ameliyat oldum göğüs altından takıldı ve meme dokum çok az olduğundan kasaltına yerleştirildi. aslında sadece fiyat sormak için doktora gitmiştim ailemin bile haberi yoktu fakat Mustafa Bey o kadar tatlı dilliydi ki 4 gün sonra kendimi ameliyatta buldum :) fiyat konusunda burada yazmam çok etik olmaz zaten doktorumun da bu yönde bir ricası olmuştu fakat yaptırmaya karar verdiğinde fiyatla ilgili problem yaşayacağını düşünmüyorum yardımcı olacaktır muhtemelen. ameliyatla ilgili konuşacak olursam kasaltı olduğu için ağrılı bir süreçti ama ağrı kesiciler yardımcı olacaktır ben bilmeden hafif bir ağrı kesici kullanmışım dolayısıyla beni kesmedi :) ama inan ki her şeye değer :) Tüm bunlara ek olarak Mustafa Bey gerçekten müthiş ilgili bir doktor ben muayene için gittiğimde yoktu ve yeni gitmiş olmasına rağmen akşamın o saatinde geri döndü ve beni muayene etti. şu anki durumumla alakalı olarak konuşacak olursam ameliyat izlerim geçmedi, geçmesi için de birşey kullanmamıştım ama 2 yılı bulur demişlerdi zaten. tabii ki hiçbir zaman doğal yumuşaklık falan olmaz böyle bir beklenti içinde de olmamak lazım yani bu arada 300cc takıldı bana ve buna da fizik ölçülerime bakarak karar verdi doktorum. aklıma gelenler bunlar canım :)