- 27 Ekim 2020
- 746
- 231
- 53
- 31
- Konu Sahibi Kivircikkhatun
-
ben çok anlamadım bu testten ama bi tane daha test yap. zaten 4 gün gecikmiş. Daha hassas erken gebelik testlerini tercih edebilirsinAdet gunumde yaptim. Gecikmenin 4.gnu cok agrim var oluyomus gbi hissediyorum sanki akiyor gbi ama gelen yoktest alip yapmaya cesaretim yok sizce ?
Normalde de cikmasi lazim canim artik yoruldum kafamdan da atamiyorum. Gelmezse gdip alirimben çok anlamadım bu testten ama bi tane daha test yap. zaten 4 gün gecikmiş. Daha hassas erken gebelik testlerini tercih edebilirsin
Bunu adet günü yaptıysan ve bu şekilde silik çıktıysa şimdi geçmiş zaten çıkar canımAdet gunumde yaptim. Gecikmenin 4.gnu cok agrim var oluyomus gbi hissediyorum sanki akiyor gbi ama gelen yoktest alip yapmaya cesaretim yok sizce ?
Gecikme varsa daha belirgin bir çizgi olması lazımdı. Geç döllenme olabilir bence bir kaç gün daha bekle tekrarlaAdet gunumde yaptim. Gecikmenin 4.gnu cok agrim var oluyomus gbi hissediyorum sanki akiyor gbi ama gelen yoktest alip yapmaya cesaretim yok sizce ?
Yaptim gecikmenin 3. Gunu artik yapmam biktim negatif gormekten olmuyor hala zorluyorum .Gecikme varsa daha belirgin bir çizgi olması lazımdı. Geç döllenme olabilir bence bir kaç gün daha bekle tekrarla
Neden gidip kan testi yaptırmıyosunki bazı kadınların idrara cok geç geçtigide olablyormuş burda cogu kişide öyle oldgnu gördüm testlerle kendini yormaGidip test almak en iyisi. Cikmazsa sogan suyu falan yaparim .
Adet agrim var. Cesaretim de yok yine negatif cikacak eger yarinda olmazsam gidip yaptiririm belki baska bi sorun vardirNeden gidip kan testi yaptırmıyosunki bazı kadınların idrara cok geç geçtigide olablyormuş burda cogu kişide öyle oldgnu gördüm testlerle kendini yorma
Sıkma canını canım biliyorum hissettiklerini. Bnde 6 aydır istiyorum olmuyor hic olmayackmis gibi şeyler düşünüyorum. Nasipte ne varsa o zaman olur. Dik dur güçlü olYaptim gecikmenin 3. Gunu artik yapmam biktim negatif gormekten olmuyor hala zorluyorum .
Bugun test yapmadinuz mi her geceb gun koyulasiyor cunku hamilelikte keske yapsaydinizAdet agrim var. Cesaretim de yok yine negatif cikacak eger yarinda olmazsam gidip yaptiririm belki baska bi sorun vardir
Adetim 4 gün var sizce hamilemiyimBugun test yapmadinuz mi her geceb gun koyulasiyor cunku hamilelikte keske yapsaydiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?