• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar testtttt

Kivircikkhatun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2020
746
231
53
31
Adet gunumde yaptim. Gecikmenin 4.gnu cok agrim var oluyomus gbi hissediyorum sanki akiyor gbi ama gelen yok :( test alip yapmaya cesaretim yok sizce ?

Eklentiler

• PhotoGrid_1618575463721.webp
    PhotoGrid_1618575463721.webp
    120,9 KB · Görüntüleme: 447
O kısım parlamış pek bir şey gözükmüyor, ya farklı bir test yapın ya da ışığı ayarlayıp yeniden atın yardımcı olmaya çalışalım :)

Kan verin eğer adetiniz gelmiyorsa birgebeningünlüğü YouTube da söktürücü masaj var ben yaptım öylesine şak hemen oldu bazen stres ve bekleyişte gününü şaşırtıyor eğer negatifse bunu yaparbilirsiniz

Testle falan uğraşma zaten gecikmen var direk kan ver herşey belli olsun kafandsn atarsın en azından

Adet gunumde yaptim. Gecikmenin 4.gnu cok agrim var oluyomus gbi hissediyorum sanki akiyor gbi ama gelen yok :KK43: test alip yapmaya cesaretim yok sizce ?
Bunu adet günü yaptıysan ve bu şekilde silik çıktıysa şimdi geçmiş zaten çıkar canım
Bende de silikti ilk
Genelde adet olucak gibi oluyorsun
Ama normal akıntı geliyo
Sürekli geciktirme folik asit kullanman lazım
Hamileysen Bebeğe yazık etme cesaretini topla kan ver gitsin

İdrar testi (gebelik testi) yaparken sabah ac karna ilk idrarinizla yaparsaniz sonuc daha dogru olur. Fotografta silik cizgi var o yuzden emin olmak icin bir kez daha yapmanızı tavsiye ederim, her şey gönlünüzce olsun.

Back
X