Kızlar testlerime bakar mısınız?? Ovitrelle’den 4 gün sonra beta hcg kaç olur

elifbsraaa1

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
110
29
13
27
6 şubatta rahime destek amaçlı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Adet tarihim, 13 Şubat. Sizce bu değer kaç olmalı beta hcg 55,73 az mı? Yada iğne etkisi mi ? Adete 4 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_6868.jpeg
    248,9 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_6862.jpeg
    36 KB · Görüntüleme: 35
6 şubatta rahime destek amaçlı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Adet tarihim, 13 Şubat. Sizce bu değer kaç olmalı beta hcg 55,73 az mı? Yada iğne etkisi mi ? Adete 4 gün kaldı
İğne etkisi büyük ihtimalle çünkü ovitral 8 günde atılıyor vücuttan

Ben aşılama tedavisinde değilim canım tüp bebek tedavisindeyim. (28ocak)Çatlatmanın üstünden 12 gün geçti. Yeni (6şubat) 2.çatlatma yapıldı 4 gün önce.

Ben aşılama tedavisinde değilim canım tüp bebek tedavisindeyim. (28ocak)Çatlatmanın üstünden 12 gün geçti. Yeni (6şubat)çatlatma yapıldı 4 gün önce.
Evet ben yanlış anlamışım duzelettim tekrar ama dediğim gibi ovitral etkisi olabilir 8-9 güne kadar kalıyor etkisi. Ovitrali neden yaptılar 6 Şubat'ta onu anlayamadim ben tutunmaya yardımcı mı oluyormus

Evet ben yanlış anlamışım duzelettim tekrar ama dediğim gibi ovitral etkisi olabilir 8-9 güne kadar kalıyor etkisi. Ovitrali neden yaptılar 6 Şubat'ta onu anlayamadim ben tutunmaya yardımcı mı oluyormus
Evet canım Rahmi destekliyor östrojen salgılıyormuş

İğne etkisi bence bende iğnenin etkisi 13.gün geçti 18.gün olmam gereken günde regl oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…