- 21 Ağustos 2024
- 145
- 62
- 13
- 27
- Konu Sahibi elifbsraaa1
-
İğne etkisi büyük ihtimalle çünkü ovitral 8 günde atılıyor vücuttan6 şubatta rahime destek amaçlı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Adet tarihim, 13 Şubat. Sizce bu değer kaç olmalı beta hcg 55,73 az mı? Yada iğne etkisi mi ? Adete 4 gün kaldı
Ben aşılama tedavisinde değilim canım tüp bebek tedavisindeyim. (28ocak)Çatlatmanın üstünden 12 gün geçti. Yeni (6şubat) 2.çatlatma yapıldı 4 gün önce.İğne etsini yavaş yavaş düşecek beta değeriniz 0 olacak sonra gebeyseniz tekrar yükselecek. Bu ovitralin etkisi daha çok erken. İdrar testlerine güvenmeyin. Betanin yükseldiği doğru zaman aşılamadan 12-15 gün sonra çıkmaya başlar
Evet ben yanlış anlamışım duzelettim tekrar ama dediğim gibi ovitral etkisi olabilir 8-9 güne kadar kalıyor etkisi. Ovitrali neden yaptılar 6 Şubat'ta onu anlayamadim ben tutunmaya yardımcı mı oluyormusBen aşılama tedavisinde değilim canım tüp bebek tedavisindeyim. (28ocak)Çatlatmanın üstünden 12 gün geçti. Yeni (6şubat)çatlatma yapıldı 4 gün önce.
Evet canım Rahmi destekliyor östrojen salgılıyormuşEvet ben yanlış anlamışım duzelettim tekrar ama dediğim gibi ovitral etkisi olabilir 8-9 güne kadar kalıyor etkisi. Ovitrali neden yaptılar 6 Şubat'ta onu anlayamadim ben tutunmaya yardımcı mı oluyormus
İğne etkisi bence bende iğnenin etkisi 13.gün geçti 18.gün olmam gereken günde regl oldum6 şubatta rahime destek amaçlı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Adet tarihim, 13 Şubat. Sizce bu değer kaç olmalı beta hcg 55,73 az mı? Yada iğne etkisi mi ? Adete 4 gün kaldı
Anladım canım, benim adet tarihim 13 Şubat çatlatma iğnesini 28 ocakta oldum. 2.sini 6 şubatta oldumİğne etkisi bence bende iğnenin etkisi 13.gün geçti 18.gün olmam gereken günde regl oldum
Canım ban yedimKonuyu açan arkadaşın hesabına ne oldu test günü bekliyordu merak ettim sonucunu hesap pasif görünüyor
Yaa çok güzel sağlıkla kucağına al inşallah bizlere de dua etCanım ban yedimBi link paylaşmıştım bi oyun gibi birşeydi ama yasakmış betam 221 çıktı çok şükür pozitifi gördüm bugün
Her zaman dualarımdasınız tabikiYaa çok güzel sağlıkla kucağına al inşallah bizlere de dua et
Allah razı olsun bende dinleyecegim insallahHer zaman dualarımdasınız tabikiRabbim işlerinizi kolaylaştırsın ve gönlünüzden geçen dualarınız kabul etsin inşallah Ben transferden 1 hafta önce Meryem suresi dinlemeye başladım her gece yatarken dua ettim ve hala daha dinliyorum arada kendim okuyup size de bağışlıyorum Öneririm çok faydası oldu hep bebeğim olacak gibi hissettirdi
Henüz bir hafta olmuş çok karışık çözmek mümkün değil iğne etkisi 12. Güne kadar devam edebilir ve en az 1 hafta daha zamanınız var sonrasında en geç 18.ci gün adet olunuyor şayet tutmazsa ama nedense tutacak gibi hissetim:)6 şubatta rahime destek amaçlı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Adet tarihim, 13 Şubat. Sizce bu değer kaç olmalı beta hcg 55,73 az mı? Yada iğne etkisi mi ? Adete 4 gün kaldı
Canım 3 gün önce öğrendim çok şükür bunu yazalı çok oldu hamileyimHenüz bir hafta olmuş çok karışık çözmek mümkün değil iğne etkisi 12. Güne kadar devam edebilir ve en az 1 hafta daha zamanınız var sonrasında en geç 18.ci gün adet olunuyor şayet tutmazsa ama nedense tutacak gibi hissetim:)
Ayy sevindim harika inş darısı başıma çok denedim bu iğnelerden ama nasip işteCanım 3 gün önce öğrendim çok şükür bunu yazalı çok oldu hamileyim
Ben sadece 1 kere kullandım canım aşılama olacakken birden tüp bebek tedavisine geçiş yaptık yumurtalar çok büyüyünceAyy sevindim harika inş darısı başıma çok denedim bu iğnelerden ama nasip işte
Amin inşallah canım hayırlı olsun gözün aydınBen sadece 1 kere kullandım canım aşılama olacakken birden tüp bebek tedavisine geçiş yaptık yumurtalar çok büyüyünceRabbim nasip etti çok şükür, sizlere de bol bol dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?