Kızlar testlerime bakar mısınız?? Ovitrelle’den 4 gün sonra beta hcg kaç olur

elifbsraaa1

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2024
145
62
13
27
6 şubatta rahime destek amaçlı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Adet tarihim, 13 Şubat. Sizce bu değer kaç olmalı beta hcg 55,73 az mı? Yada iğne etkisi mi ? Adete 4 gün kaldı

Eklentiler

• IMG_6868.webp
    IMG_6868.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 328
  • IMG_6862.webp
    IMG_6862.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 321
İğne etsini yavaş yavaş düşecek beta değeriniz 0 olacak sonra gebeyseniz tekrar yükselecek. Bu ovitralin etkisi daha çok erken. İdrar testlerine güvenmeyin. Betanin yükseldiği doğru zaman aşılamadan 12-15 gün sonra çıkmaya başlar
Ben aşılama tedavisinde değilim canım tüp bebek tedavisindeyim. (28ocak)Çatlatmanın üstünden 12 gün geçti. Yeni (6şubat) 2.çatlatma yapıldı 4 gün önce.

Ben aşılama tedavisinde değilim canım tüp bebek tedavisindeyim. (28ocak)Çatlatmanın üstünden 12 gün geçti. Yeni (6şubat)çatlatma yapıldı 4 gün önce.
Evet ben yanlış anlamışım duzelettim tekrar ama dediğim gibi ovitral etkisi olabilir 8-9 güne kadar kalıyor etkisi. Ovitrali neden yaptılar 6 Şubat'ta onu anlayamadim ben tutunmaya yardımcı mı oluyormus

Evet ben yanlış anlamışım duzelettim tekrar ama dediğim gibi ovitral etkisi olabilir 8-9 güne kadar kalıyor etkisi. Ovitrali neden yaptılar 6 Şubat'ta onu anlayamadim ben tutunmaya yardımcı mı oluyormus
Evet canım Rahmi destekliyor östrojen salgılıyormuş

6 şubatta rahime destek amaçlı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. Adet tarihim, 13 Şubat. Sizce bu değer kaç olmalı beta hcg 55,73 az mı? Yada iğne etkisi mi ? Adete 4 gün kaldı
İğne etkisi bence bende iğnenin etkisi 13.gün geçti 18.gün olmam gereken günde regl oldum

Merhabalar hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin 🌸. Bende 4şubatta çatlatma iğnesi oldum. Bugün 11. Günüm. Sizin nasıl belirtileriniz olmuştu

Benim göğsüm acıyordu kalkarken, bel ve sırt ağrım çok vardı. 2 gün kala adet sancısı çektim canım ve turşu yedim sürekli 🙈 Birde çok değişik duygular yaşadım ağlamaklı gülmekli net bi ruh halim yoktu 🙈

Yaa çok güzel sağlıkla kucağına al inşallah bizlere de dua et 😊
Her zaman dualarımdasınız tabiki ❤️ Rabbim işlerinizi kolaylaştırsın ve gönlünüzden geçen dualarınız kabul etsin inşallah ❤️🥰 Ben transferden 1 hafta önce Meryem suresi dinlemeye başladım her gece yatarken dua ettim ve hala daha dinliyorum arada kendim okuyup size de bağışlıyorum ❤️ Öneririm çok faydası oldu hep bebeğim olacak gibi hissettirdi ❤️

Her zaman dualarımdasınız tabiki ❤️ Rabbim işlerinizi kolaylaştırsın ve gönlünüzden geçen dualarınız kabul etsin inşallah ❤️🥰 Ben transferden 1 hafta önce Meryem suresi dinlemeye başladım her gece yatarken dua ettim ve hala daha dinliyorum arada kendim okuyup size de bağışlıyorum ❤️ Öneririm çok faydası oldu hep bebeğim olacak gibi hissettirdi ❤️
Allah razı olsun bende dinleyecegim insallah 😊

Henüz bir hafta olmuş çok karışık çözmek mümkün değil iğne etkisi 12. Güne kadar devam edebilir ve en az 1 hafta daha zamanınız var sonrasında en geç 18.ci gün adet olunuyor şayet tutmazsa ama nedense tutacak gibi hissetim:)

Henüz bir hafta olmuş çok karışık çözmek mümkün değil iğne etkisi 12. Güne kadar devam edebilir ve en az 1 hafta daha zamanınız var sonrasında en geç 18.ci gün adet olunuyor şayet tutmazsa ama nedense tutacak gibi hissetim:)
Canım 3 gün önce öğrendim çok şükür bunu yazalı çok oldu hamileyim 🥰

Back
X