- 1 Ekim 2016
- 705
- 334
- 53
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Yumurtlama gunlerimizde ayni sayilirTakvime göre bu şekilde ama canım benim lekelenmem 8 inde başladı muhtemelen erken yumurtladım
Hadi hayırlısı canım isteyen herkese nasip etsin RabbimYumurtlama gunlerimizde ayni sayilirbekleyebilirsen 2gun sonra kan testi yaptir bence en garanti o
Bir de testteki cizgi hemen mi cikti yoksa bekledikten sonramiTakvime göre bu şekilde ama canım benim lekelenmem 8 inde başladı muhtemelen erken yumurtladım
Hemen canım sonra netleştiBir de testteki cizgi hemen mi cikti yoksa bekledikten sonrami
Inşallah bu ay gebelik vardır da ihtiyaç duymazsın.Ne için gebelik tespiti için mi ? Yoksa hamile kalmak için mi ?
18 inde hormonlara baktırdığım da yumurtlama gerçekleşmişti
Lekelenmeden sebep doktor baktığında vajinal usg de herseye normal demişti bekleyin tekrar gel bakalım bthcg ye dedi
Kesinlikle katılıyorum bu ay almadım ama benim 7 düşüğüm var ilk iki ay kullandım ve tutturdum sonrasını adetlerim düzenliydi ve anlıyorum yumurtlama günlerimi fakat bu ay neden se lekelenme yaşadım ve o yüzden emin olamıyorum ovülasyonda atışı doğru yapıp yapmadığımızdan bu arada hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağ sağlim alırsın kucağına canım ❣Inşallah bu ay gebelik vardır da ihtiyaç duymazsın.
Ama hormonlarda falan bir sıkıntı yoksa ovulasyon testini kullanmayı şiddetle tavsiye ederim. Yumurtlama takibi yapmak için.
Ben o test sayesinde tek atış yaptım ve tuttu daha öncesinde ugrastigim 8 ay çöp oldu..
Maşallah hamile kalma potansiyelin baya yüksek demekki. İyi tarafından bakalım. :)Kesinlikle katılıyorum bu ay almadım ama benim 7 düşüğüm var ilk iki ay kullandım ve tutturdum sonrasını adetlerim düzenliydi ve anlıyorum yumurtlama günlerimi fakat bu ay neden se lekelenme yaşadım ve o yüzden emin olamıyorum ovülasyonda atışı doğru yapıp yapmadığımızdan bu arada hayırlı olsun hamileliğin inşallah sağ sağlim alırsın kucağına canım ❣
AminMaşallah hamile kalma potansiyelin baya yüksek demekki. İyi tarafından bakalım. :)
İnşallah lekelenmeler sağlıklı bir hamilelikten dolayıdır.
Değilse de canın sağolsun hamile kalabildiğini biliyorsun en azından. Yine ovulasyon testiyle devam edersin.
Amin canım darısı da sana olsun inşallah
Amin canım inşallahSanki silik var gibi ama bekle canım. İnşallah güzel haberler alırsın
Var gibi görünüyor inşallah vardırKızlar fikirleriniz benim için çok kıymetli var mı sizde görüyor musunuz
Teşekkür ederim yorum için canım sağolCok erken canim adetini bekle derim ben :) insallah vardir hayirlisi olsun hakkında
İnşallah kuzum ya inşallah vardırVar gibi görünüyor inşallah vardır
Hayalet bi çizgi gördüm gibi inşallah vardırKızlar fikirleriniz benim için çok kıymetli var mı sizde görüyor musunuz
İnşallah canımHayalet bi çizgi gördüm gibi inşallah vardır
Merhabalar oncelikle hayirli olsun insallah bebis vardir. Testin markası bebetime mı onu sorcaktımKızlar fikirleriniz benim için çok kıymetli var mı sizde görüyor musunuz
Evet canım bebetime testin markasıMerhabalar oncelikle hayirli olsun insallah bebis vardir. Testin markası bebetime mı onu sorcaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?