Gebeliğe Hazırlık Kızlar testime bakın lütfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rica ederim ne demek, inşallah bebeğiniz sizinledir :dua: Yarını beklemeyin herhangi bir klinikte kan verirseniz 2 saat gibi bir sürede çıkar sonucu
Eşim evde o bilsin istemiyorum kesinleşmeden . Adet sancımda var çok sanki olucakmisim gibi yarini bekliyim en iyisi ♥️

Kızlar çok çok üzgünüm biraz önce lekelenme oldu adet oluyorum sanırım 😔
Yine olmadı

2 senedir bebek bekliyoruz adetim 3 gün geçti şimdim test yaptım böyle çıktı sizce var mi biseyyy elim ayağım titriyo. Sizde goruyomusunuz????
Ayy canım ben de gördüm resmen çizgi var acilde kan ver bence hemen 🤩

Ondan sipariş etmiştim zaten yolda :) hadi hayırlısı ♥
İnşallah başka zamana kısmet olur bnde 10 aydır bebiş bekliyorum daha kısmet olmadı aynı senin ki gibi test yaptım çok hafif çizgi belirmişti 3 günde geçmişti o çizgi belirmesinin ardından bi kaç sat sonra adet oldum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🥰

İnşallah başka zamana kısmet olur bnde 10 aydır bebiş bekliyorum daha kısmet olmadı aynı senin ki gibi test yaptım çok hafif çizgi belirmişti 3 günde geçmişti o çizgi belirmesinin ardından bi kaç sat sonra adet oldum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah 🥰
Ayni şeyi yaşamışız çok üzücü yıkıldım resmen ama hayırlısı buymuş napalim rabbim zamanını biliyo olucak elbet birgun

Aynen tamda kendimi anne gibi görmeye hissetmeye başlamıştım evet hamileyim diyodum kendime 😓
Bende bugün ağlaya ağlaya kardeşimi aradım durumu anlattım tam emin değildim ama içten içe oldu tamam diyodum ama bi anda sancı kanama derken wc de kendimi “yuh artık” derken buldum .. çok zor gerçekten 2 yıl sonra yalanda olsa bu sevinç güzeldi gercegini hayal bile edemiyorum ..

Bende bugün ağlaya ağlaya kardeşimi aradım durumu anlattım tam emin değildim ama içten içe oldu tamam diyodum ama bi anda sancı kanama derken wc de kendimi “yuh artık” derken buldum .. çok zor gerçekten 2 yıl sonra yalanda olsa bu sevinç güzeldi gercegini hayal bile edemiyorum ..
Çok doğru hayali böyleyken gerçeği kim bilir nasıl inşallah hayrlı güzel bi çocuğunuz olur

Üzmek istemem ama ben cizgi falan goremedim test sonucu negatif. Daha yakinda 2 bebegimin haberini aldim bu test cubugla.

Merak ettim seni bugün baktım üzüldüm :( Neyse hayırlısı şimdi değilmiş diyelim ancak 2 yıl bebek beklemek için bana göre çok uzun bir süre kendiliğinden olmamış beklemek zaman kaybı bence doktoruna tekrar git bir an önce karar verdiğiniz tedaviye başlayın güzel haberlerini bekliyoruz :)

Back