- 3 Ekim 2018
- 218
- 97
- 18
- 28
- Konu Sahibi Uzunbirmasall
Fotoğraflara belli değil ama çok silik hayalet ikinci çizgiyi görüyorum kan verdim bugün yarın öğrencem ama çıldırıyorum meraktan. Sizce varmı? Benim gibi öğrenen oldumu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 gün geçti. Olmadım hala. Böyle bakınca çok silik görüyorum fotoğrafta maalesef çıkmıyorbende göremedim canım umarım kanda çıkar. kaç gün vardı adetine
İnşallah. Keşke gözümüz kadar gelişmiş olsa fotoğraflar. Çok çok silik zar zor görüyorum.maalesef görünmüyor testte yok gibi..inşallah kanda çıkar :)
Ben öncedende yaptım bembeyazdı test ama bu da bariz dikkatli bakınca görüyorum. Bende anlamadım acaba çokmu yeniBen tam emin olamadim ama senin görüşün daha önemli.. dün ilk idrarimla yaptigim testimde hayalet cizgi var di fazla kimse göremedi istersen bak eski mesajlarima resimler de var canim..
Sonra dün aksam 4 saat idrarimi tuttum az sivi tükettim ve testi baska markayla yeniledim belirgin cikti ilkinden ..
Bence ya kanini bekle yada bekleyemem diyosan baska markayla idrarini tut benim gibi ve testi tekrar la
kan testi versene canım daha net öğrenmiş olursun sonucunu. inşallah hamilesindir bu arada allahım kimseyi evlatsız bırakmasın3 gün geçti. Olmadım hala. Böyle bakınca çok silik görüyorum fotoğrafta maalesef çıkmıyor
1 dk sonra gördüm sonra hafif belirginleştiBende fotoğrafta anlayamadım ne kadar süre sonra hayalet çizgiyi gördün canım
Verdin canım yarım saat önce öğleden sonra çıkacak sonuç beklemedeyimkan testi versene canım daha net öğrenmiş olursun sonucunu. inşallah hamilesindir bu arada allahım kimseyi evlatsız bırakmasın
inşallah güzel sonuçlar alırsın canımVerdin canım yarım saat önce öğleden sonra çıkacak sonuç beklemedeyim![]()
Evet 3 gün geçtigöremedim ama insallah vardır adet gününüz geçti mi?
Amin isteyen herkese nasip etsin Rabb’iminşallah güzel sonuçlar alırsın canım![]()
Bunlar daha belirgin gibigöremedim ama insallah vardır adet gününüz geçti mi?
Var gibi bi cizgi canm tam t nin altında inşallah vardır ama bu çizgiler test kuruduğu için de cikiyorlarBunlar daha belirgin gibi
Ben hemen yapar yapmaz farkettim çok silik ama tabi zaman geçince daha belirgin oldu en azında fotoğrafta göründü birazcıkVar gibi bi cizgi canm tam t nin altında inşallah vardır ama bu çizgiler test kuruduğu için de cikiyorlar