• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız

Adetim yedi gün gecikti ve testi yaptım biraz önce bes dakikada çizgi belirdi inanamıyorum hamilemiyim cidden 🤣🤣planlı değildi ondan soktayım son adet tarihim dokuz marttı biz korunmadan 22 ve 26sında birlikte olmuştuk eşimle tahmini kaç haftalık olabilir yorumlarınızı bekliyorum 😍😍Eki Görüntüle 2620516

tebrikler evet hamilesin ben daha silik ikinci cizgiyle öğrenmiştim inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın🥰

Kızlar iyi geceler, hamile olanları tebrik ediyorum inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız❣️ Bana da bi el atsanız son adet tarihin 5 Nisan, 6 mayısta olmam gerek 2 gün geçti 2 defa test yaptım ama emin olamıyorum, test mi hatalı acaba? Bi yardımcı olurmusunuz banada?

Eklentiler

• 910238FC-0123-4CC5-8088-8B629E0B25E7.jpeg
    910238FC-0123-4CC5-8088-8B629E0B25E7.jpeg
    62,5 KB · Görüntüleme: 46
Kızlar iyi geceler, hamile olanları tebrik ediyorum inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız❣ Bana da bi el atsanız son adet tarihin 5 Nisan, 6 mayısta olmam gerek 2 gün geçti 2 defa test yaptım ama emin olamıyorum, test mi hatalı acaba? Bi yardımcı olurmusunuz banada?
Canimvar gibi iki gundha bekle yeniden yao silik olqn cizgi belirginlesir sonrada kan verir kesinlestirirsin

Kızlar yorumlarınız için teşekkürler mesaj yazdıktan 1 saat sonra adet oldum malesef :110: testler hatalıymış. Gelecek aya çalışmaları yoğunlaştırıcaz inşalla. Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah

Back