- 4 Eylül 2019
- 66
- 23
- 3
- 27
Kizlar ben gecen hafta dusuk yaptim 7 haftalikben tutmuyorumcanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar ben gecen hafta dusuk yaptim 7 haftalikben tutmuyorumcanım
Canim var ama tekrarla testi cizgi gun gectikce dahada belirginlesir kanda cerKizlar sizce varmı
Son adet 8 mart canımSon adet tarihiniz ne acaba
Geçmiş olsun Allahm birdaha nasip etsin inşallahKizlar ben gecen hafta dusuk yaptim 7 haftaliksimdi 9 haftaya girecektik
Benimde 11 Mart canımSon adet 8 mart canım
2 negatif canim 10 dan yukarisinda gebelik oluyorKizlar bende kan verdim beta hcg 2.00 çıktı ne olıyır
TARLUSAL diye söktürücü versi doktor içeyimmi2 negatif canim 10 dan yukarisinda gebelik oluyor
Kac gun gecikti bence icme bekle birazdahaTARLUSAL diye söktürücü versi doktor içeyimmi
Adetim yedi gün gecikti ve testi yaptım biraz önce bes dakikada çizgi belirdi inanamıyorum hamilemiyim ciddenplanlı değildi ondan soktayım son adet tarihim dokuz marttı biz korunmadan 22 ve 26sında birlikte olmuştuk eşimle tahmini kaç haftalık olabilir yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 2620516
Canimvar gibi iki gundha bekle yeniden yao silik olqn cizgi belirginlesir sonrada kan verir kesinlestirirsinKızlar iyi geceler, hamile olanları tebrik ediyorum inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız❣ Bana da bi el atsanız son adet tarihin 5 Nisan, 6 mayısta olmam gerek 2 gün geçti 2 defa test yaptım ama emin olamıyorum, test mi hatalı acaba? Bi yardımcı olurmusunuz banada?