• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız

Adetim yedi gün gecikti ve testi yaptım biraz önce bes dakikada çizgi belirdi inanamıyorum hamilemiyim cidden 🤣🤣planlı değildi ondan soktayım son adet tarihim dokuz marttı biz korunmadan 22 ve 26sında birlikte olmuştuk eşimle tahmini kaç haftalık olabilir yorumlarınızı bekliyorum 😍😍Eki Görüntüle 2620516
Canim benimde en son adet tarihim 10 martti bu ayin 8 inde test yaptim yapar yaomaz senin gibi cift cizgi cikti 2 gun sonra bthgc yaptirdim oda 1238 cikti ama daha doktora gitmedim suan benimki 6 hafta olacak hic bi belirti de yok sadece göğüslerim şişti

Canim benimde en son adet tarihim 10 martti bu ayin 8 inde test yaptim yapar yaomaz senin gibi cift cizgi cikti 2 gun sonra bthgc yaptirdim oda 1238 cikti ama daha doktora gitmedim suan benimki 6 hafta olacak hic bi belirti de yok sadece göğüslerim şişti
aynen benim gibisin sen de benim 9mart hadi hayırlı olsun canım gidersen keseni görürsün benim 15gün sonraya randevum var kalp atışı için 💋

aynen benim gibisin sen de benim 9mart hadi hayırlı olsun canım gidersen keseni görürsün benim 15gün sonraya randevum var kalp atışı için 💋
Bende persembe gunu gidecem kalp atışı icin Inslalh oglum da da 6 haftalikkken duymustum kalp atışını canim

Ayy hadi inşallah diğer hamileliğin de rahat gecmismiydi benim de bulantım yok erkek bebek olunca kız bebeğe göre daha rahat geciyo diyorlar hamilelik :)
Canım benim kasık ağrım ve çok gaz oluyor senin de oluyor mu acaba normal diyorlar ama insan yine de korkuyor. Bir de ilk bebeğim kızdı Çok fazla mide bulantısı yaşayıp kustum ama ilk haftalar başlamadı Sanırım 10cu haftadan sonraydı

Ayy hadi inşallah diğer hamileliğin de rahat gecmismiydi benim de bulantım yok erkek bebek olunca kız bebeğe göre daha rahat geciyo diyorlar hamilelik :)
Oglumda da hic bulantim olmamisti cok uykum olurdu hep uyurdum bunda hicbiri yok cok enerjigim 😂 sadce goguslerim sis ama 7 8 haftada da baslayabilir

Canım benim kasık ağrım ve çok gaz oluyor senin de oluyor mu acaba normal diyorlar ama insan yine de korkuyor. Bir de ilk bebeğim kızdı Çok fazla mide bulantısı yaşayıp kustum ama ilk haftalar başlamadı Sanırım 10cu haftadan sonraydı
Kasık ağrısı normal bnde de oluyo ilk gebeligimde de cok olmuştu ama gaz yok

normal canım kasık agrısı merak etme
o zaman daha bulantılarımız başlayabilr demek belki de 🤰🏻😀

Oglumda da hic bulantim olmamisti cok uykum olurdu hep uyurdum bunda hicbiri yok cok enerjigim 😂 sadce goguslerim sis ama 7 8 haftada da baslayabilir

benim de gögüsler şiş 😂
al benden de o kadar ilk gebeliğim hiç bişey yok enerjim iyi şükür bakalım nasıl gelecek devamı 😀

Rica ederim kontrole gidince buraya yazmayı unutma durumunu hayırlısı olsun inşallah 🥰

Bugün doktora gittim canım kalp atışını duydum şükür. Sata göre 8 haftalık ama ultrasonda 7 haftalıktı. İyiki geç gitmişim :)
20200505_150349.jpg

Benimde son adetim 11 Mart kalbini duydunuz mu acaba

Back