- 4 Eylül 2019
- 66
- 23
- 3
- 27
Canim benimde en son adet tarihim 10 martti bu ayin 8 inde test yaptim yapar yaomaz senin gibi cift cizgi cikti 2 gun sonra bthgc yaptirdim oda 1238 cikti ama daha doktora gitmedim suan benimki 6 hafta olacak hic bi belirti de yok sadece göğüslerim şiştiAdetim yedi gün gecikti ve testi yaptım biraz önce bes dakikada çizgi belirdi inanamıyorum hamilemiyim ciddenplanlı değildi ondan soktayım son adet tarihim dokuz marttı biz korunmadan 22 ve 26sında birlikte olmuştuk eşimle tahmini kaç haftalık olabilir yorumlarınızı bekliyorum Eki Görüntüle 2620516
Acaba Betahcgniz çıkınca yazarmısınız buraya. Son adetim 8 mart. Testim aynı çıktı. Koronadan dolayı gitmedim. Bhcg artsın kese öyle gözükür diye bekliyorumEki Görüntüle 2620981
Tesekkür ederim :)Benimde son adet tarihim 10 martti nisanın 11 de bthgc yaptirdim saglik ocağında 1238 cıktı
aynen benim gibisin sen de benim 9mart hadi hayırlı olsun canım gidersen keseni görürsün benim 15gün sonraya randevum var kalp atışı içinCanim benimde en son adet tarihim 10 martti bu ayin 8 inde test yaptim yapar yaomaz senin gibi cift cizgi cikti 2 gun sonra bthgc yaptirdim oda 1238 cikti ama daha doktora gitmedim suan benimki 6 hafta olacak hic bi belirti de yok sadece göğüslerim şişti
Bende persembe gunu gidecem kalp atışı icin Inslalh oglum da da 6 haftalikkken duymustum kalp atışını canimaynen benim gibisin sen de benim 9mart hadi hayırlı olsun canım gidersen keseni görürsün benim 15gün sonraya randevum var kalp atışı için
Bende persembe gunu gidecem kalp atışı icin Inslalh oglum da da 6 haftalikkken duymustum kalp atışını canim
Canım benim kasık ağrım ve çok gaz oluyor senin de oluyor mu acaba normal diyorlar ama insan yine de korkuyor. Bir de ilk bebeğim kızdı Çok fazla mide bulantısı yaşayıp kustum ama ilk haftalar başlamadı Sanırım 10cu haftadan sonraydıAyy hadi inşallah diğer hamileliğin de rahat gecmismiydi benim de bulantım yok erkek bebek olunca kız bebeğe göre daha rahat geciyo diyorlar hamilelik :)
Oglumda da hic bulantim olmamisti cok uykum olurdu hep uyurdum bunda hicbiri yok cok enerjigimAyy hadi inşallah diğer hamileliğin de rahat gecmismiydi benim de bulantım yok erkek bebek olunca kız bebeğe göre daha rahat geciyo diyorlar hamilelik :)
Kasık ağrısı normal bnde de oluyo ilk gebeligimde de cok olmuştu ama gaz yokCanım benim kasık ağrım ve çok gaz oluyor senin de oluyor mu acaba normal diyorlar ama insan yine de korkuyor. Bir de ilk bebeğim kızdı Çok fazla mide bulantısı yaşayıp kustum ama ilk haftalar başlamadı Sanırım 10cu haftadan sonraydı
Canım benim kasık ağrım ve çok gaz oluyor senin de oluyor mu acaba normal diyorlar ama insan yine de korkuyor. Bir de ilk bebeğim kızdı Çok fazla mide bulantısı yaşayıp kustum ama ilk haftalar başlamadı Sanırım 10cu haftadan sonraydı
Oglumda da hic bulantim olmamisti cok uykum olurdu hep uyurdum bunda hicbiri yok cok enerjigimsadce goguslerim sis ama 7 8 haftada da baslayabilir
Rica ederim kontrole gidince buraya yazmayı unutma durumunu hayırlısı olsun inşallah
Benimde son adetim 11 Mart kalbini duydunuz mu acabaCanim benimde en son adet tarihim 10 martti bu ayin 8 inde test yaptim yapar yaomaz senin gibi cift cizgi cikti 2 gun sonra bthgc yaptirdim oda 1238 cikti ama daha doktora gitmedim suan benimki 6 hafta olacak hic bi belirti de yok sadece göğüslerim şişti
Son adet tarihiniz ne acabaBugün doktora gittim canım kalp atışını duydum şükür. Sata göre 8 haftalık ama ultrasonda 7 haftalıktı. İyiki geç gitmişim :)Eki Görüntüle 2630469
Bugün doktora gittim canım kalp atışını duydum şükür. Sata göre 8 haftalık ama ultrasonda 7 haftalıktı. İyiki geç gitmişim :)Eki Görüntüle 2630469
Kızlar ramazan ayında geldi oruç tutacakmisiniz
Çok sevindim canım Allahım sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin inşallahayy harika canım ben de dün duydum kalbini 8hafta dedi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?