• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız

Aslinaa

Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2020
93
139
13
32
Adetim yedi gün gecikti ve testi yaptım biraz önce bes dakikada çizgi belirdi inanamıyorum hamilemiyim cidden 🤣🤣planlı değildi ondan soktayım son adet tarihim dokuz marttı biz korunmadan 22 ve 26sında birlikte olmuştuk eşimle tahmini kaç haftalık olabilir yorumlarınızı bekliyorum 😍😍
F662E94F-903B-4D53-9A60-64B200A29DA2.jpeg

Adetim yedi gün gecikti ve testi yaptım biraz önce bes dakikada çizgi belirdi inanamıyorum hamilemiyim cidden 🤣🤣planlı değildi ondan soktayım son adet tarihim dokuz marttı biz korunmadan 22 ve 26sında birlikte olmuştuk eşimle tahmini kaç haftalık olabilir yorumlarınızı bekliyorum 😍😍Eki Görüntüle 2620516
Beta hcgniz baya yüksek çıkacağa benziyor kopkoyu çizgi belki keseyi bile görürsünüz. Tebrikler hamilesiniz bu teste göre💕

Ayy çok teşekkür ederim Kızlar ilk kez buraya yazdım akşam eşime sürpriz yapcam 🤣🤣 hastaneye ne zaman gideyim sizce Kızlar biz ilçede oturuyoruz da özel hastane yok ondan gidince kesin görelim 👻

Ayy çok teşekkür ederim Kızlar ilk kez buraya yazdım akşam eşime sürpriz yapcam 🤣🤣 hastaneye ne zaman gideyim sizce Kızlar biz ilçede oturuyoruz da özel hastane yok ondan gidince kesin görelim 👻
Hangi şehirdensiniz canım? Malum virüs karantinalar da var? Sizin oldukça koyu olduğu için benim fikrim bir hafta içinde gitseniz hem artışlarınız normal mi öğrenirsiniz hem de sağlıklıysa keseyi görürsünüz diye düşünüyorum sonrasında kalp atışını duyunca rahatlarsınız Allah’ın izniyle..🤲🏻❤️

Çok teşekkür ediyorum canım 🙏biz Muş bulanık ilçesindeyiz görevimiz dolayısıyla bizim ilçe muş merkez ve Tatvanın tam ortasında burasında yasak yok sanırım Bitlis’in Tatvan ilçesine gideriz orası bize bir saat özel hastaneleri iyi diye biliyorum inşallah gidelim bir hafta içinde bakalım neler oluyor 💋🥰😃😍🙏

Canım 5. Haftan bitmiş bugün hesaba göre. Birlikte olduğunuz gün değil son adet tarihinden itibaren hafta olarak hesaplanır. Hayırlı olsun

Adetim yedi gün gecikti ve testi yaptım biraz önce bes dakikada çizgi belirdi inanamıyorum hamilemiyim cidden 🤣🤣planlı değildi ondan soktayım son adet tarihim dokuz marttı biz korunmadan 22 ve 26sında birlikte olmuştuk eşimle tahmini kaç haftalık olabilir yorumlarınızı bekliyorum 😍😍Eki Görüntüle 2620516

Canım 5. Haftan bitmiş bugün hesaba göre. Birlikte olduğunuz gün değil son adet tarihinden itibaren hafta olarak hesaplanır. Hayırlı olsun
Çok teşekkürler canım 😍 Sağlık ocağına kan testi vermeye gidicem yine de cumartesi de doktora randevu aldık bakalım hayırlısı 🥰

Çok teşekkürler canım 😍 Sağlık ocağına kan testi vermeye gidicem yine de cumartesi de doktora randevu aldık bakalım hayırlısı 🥰

Acaba Betahcgniz çıkınca yazarmısınız buraya. Son adetim 8 mart. Testim aynı çıktı. Koronadan dolayı gitmedim. Bhcg artsın kese öyle gözükür diye bekliyorum
20200417_105508.jpg

Acaba Betahcgniz çıkınca yazarmısınız buraya. Son adetim 8 mart. Testim aynı çıktı. Koronadan dolayı gitmedim. Bhcg artsın kese öyle gözükür diye bekliyorumEki Görüntüle 2620981
Merhaba bugün doktora gittik kesemiz göründü testleri verdim kan ve idrar aldılar iki hafta sonraya randevu verdi kalp atışı duymak için ve test sonuçlarını da o zaman yorumlacak :) bence gidin keseniz olmuştur kesin :anneadayı::KK200::nazar:

Merhaba bugün doktora gittik kesemiz göründü testleri verdim kan ve idrar aldılar iki hafta sonraya randevu verdi kalp atışı duymak için ve test sonuçlarını da o zaman yorumlacak :) bence gidin keseniz olmuştur kesin :anneadayı::KK200::nazar:

Maşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de coronadan dolayı çok sık gitmekten korkuyorum. Ama sağlıklı gebelik mi bilmediğim için gitmemektende korkuyorum. Eger kendimde anormal bir şey hisetmezsem beklicem ve 9 haftalık olsun öyle gidicem inşallah. Kalp atışı o zamana tam oluşur.

Maşallah rabbim kucağınıza almayı nasip etsin. Ben de coronadan dolayı çok sık gitmekten korkuyorum. Ama sağlıklı gebelik mi bilmediğim için gitmemektende korkuyorum. Eger kendimde anormal bir şey hisetmezsem beklicem ve 9 haftalık olsun öyle gidicem inşallah. Kalp atışı o zamana tam oluşur.
Amin canım senin de inşallah 🙏
aynen öylede yapabilirsin ama ben gittim keseyi gördüm emin oldum rahatladım 😅 dört tüp kan aldılar ve idrar aldılar sonuçları 15gün sonra öğrencem testler için iyi oldu . Özel bir hastaneye gidebilirsin en azından tahlillerin yapılır

Amin canım senin de inşallah 🙏
aynen öylede yapabilirsin ama ben gittim keseyi gördüm emin oldum rahatladım 😅 dört tüp kan aldılar ve idrar aldılar sonuçları 15gün sonra öğrencem testler için iyi oldu . Özel bir hastaneye gidebilirsin en azından tahlillerin yapılır

Muayne ucreti ne kadardı canım. İstanbulda yaşıyorum. En son geçen sene ekimde gitmiştim 110tl di. Şimdi bilmiyorum

Ben 110tl muayene 150tl tahliller işin verdim canım 90tl ye de folik asit hapı aldım doktor yazdı SSK lı memur olduğumuz için ayrıca indirim yaptılar bize yani bu indirimli fiyatları ben Tatvan da bir özel hastaneye gittim İstabul için de hemen hemen böyledir diye sanıyorum

Ben 110tl muayene 150tl tahliller işin verdim canım 90tl ye de folik asit hapı aldım doktor yazdı SSK lı memur olduğumuz için ayrıca indirim yaptılar bize yani bu indirimli fiyatları ben Tatvan da bir özel hastaneye gittim İstabul için de hemen hemen böyledir diye sanıyorum

Teşekkür ederim canım

Back