• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız hamile miyim

loveincats

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2024
135
76
13
34
Kızlar selam çok heyecan yaptım, bi bakar mısınız ikinci çizgi silik şekilde hemen çıktı ilk 30 saniye içinde. Bir de T1 ve T2 yazıyor testte. Hangisinde çıktığı önemli mi çizginin?
Sat 11 Mayıs Bat 10 Haziran. Korunmasız ilişki tarihleri 24-26-27 Mayıs. 11 gün geçmiş sizce görünmesi normal mi? Erken gebelik testi değil. Kaset test yaptığım

Eklentiler

• IMG_0534.jpeg
    IMG_0534.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 922
Kızlar selam çok heyecan yaptım, bi bakar mısınız ikinci çizgi silik şekilde hemen çıktı ilk 30 saniye içinde. Bir de T1 ve T2 yazıyor testte. Hangisinde çıktığı önemli mi çizginin?
Sat 11 Mayıs Bat 10 Haziran. Korunmasız ilişki tarihleri 24-26-27 Mayıs. 11 gün geçmiş sizce görünmesi normal mi? Erken gebelik testi değil. Kaset test yaptığım
Bu testler çok yanıltıcı olabiliyor istersen bir tane farklı testle tekrar et

ben ilişkiden sonraki 12. günde prodoctor ile öğrenmiştim. 30lu değerlerde bariz pembe çizgi vermişti bi deneyin isterseniz:)

ben ilişkiden sonraki 12. günde prodoctor ile öğrenmiştim. 30lu değerlerde bariz pembe çizgi vermişti bi deneyin isterseniz:)
Sizinki erken gebelik testi miydi? Benimki normal test 😣 inşallah yanıltmamıştır, gidip söylediğiniz testi alıp yapacağım ☺️

Erken gebelik testi yaptım, çok belirgin olmasa da çizgi mevcut ☺

Eklentiler

• IMG_0537.jpeg
    IMG_0537.jpeg
    48,9 KB · Görüntüleme: 869
Erken gebelik testi yapın bence regl gününüz daha gelmediyse inşallah güzel sonuçlar alırsınız☺️

hayırlı uğurlu olsuuuuun :) verdiniz mi kan ? :)
Teşekkür ederim inşallah testler doğrudur. Bu böyle çıkınca bi kaset bir de erken gebelik testi yaptım onlar da aynı şekilde çizgi çıktı ama Hayır henüz kan vermedim eşimi bekliyorum akşam o gelince vermeye gideriz ya da beklesem mi bir kaç gün sonra bi daha test yapıp öyle mi gitsem bilmiyorum karar veremedim 🙈😁

Çok sevindim canım tebrik ederim
Benimde reglime 5 gün var sabah bu testi yaptım ilk baktığımda bir şey göremedim işe gitmiştim eve döndüğümde çok ince belli belirsiz bir gölge acaba olabilir mi diye düşünüyorum erken olduğu için mi böyle yoksa kuruma çizgisi mi başına gelen var mı

Eklentiler

• IMG_1015.jpeg
    IMG_1015.jpeg
    74 KB · Görüntüleme: 765
Çok sevindim canım tebrik ederim
Benimde reglime 5 gün var sabah bu testi yaptım ilk baktığımda bir şey göremedim işe gitmiştim eve döndüğümde çok ince belli belirsiz bir gölge acaba olabilir mi diye düşünüyorum erken olduğu için mi böyle yoksa kuruma çizgisi mi başına gelen var mı
Teşekkür ederim ☺️ Darısı size inşallah 🤲🏻Bence testinizde gebelik olabilir çok silik değil, benimki de bi tık koyuydu bundan. Bence iki gün sonra tekrar edin ☺️

Back