- 12 Eylül 2024
- 9
- 3
- 1
- 21
- Konu Sahibi zehrafksjsb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YokAdet tarihim 11 Ocak akşam test yaptım ve bu şekilde çıktı sizce hamile miyim ?
O kadar heyecanlıyım ki sabahı zor edicem gibiVar gibi görünüyor, sabah ilk idrarla tekrarlarsaniz testi daha doğru sonuç verir
Silik olması zaten daha cookk yeni demektir doktora gitmek içinde beklemen lazım ki şimdi hicbirsey görmez doktor, bir sabah değil çok sabah beklemen lazım yani sakinles o yüzdenO kadar heyecanlıyım ki sabahı zor edicem gibi
6 aydır evliyim ve o silik çizgi için bile çok bekledim gibi geliyor anne olmak gibi çok güzel bir hayalim olduğu içinSilik olması zaten daha cookk yeni demektir doktora gitmek içinde beklemen lazım ki şimdi hicbirsey görmez doktor, bir sabah değil çok sabah beklemen lazım yani sakinles o yüzden
Yarın yapıp atsam buraya yine bakar mısınız yaa benim bunu atıp da akıl alabileceğim kimse yok ta o yüzden buraya attımHakkında hayırlısı diyelim o zaman sabah bı dene bakalım yine silik olur muhtemelen beta baktirsan da düşük değer çıkar hiç kendini yıpratma bikac gün sonra yine test yap koyulaşınca git beta baktir 3000uzerine çıkınca gidersin, sadece kese görünür durumda olabilir bebek için çok erken daha 10000civarinda beta olduğunda bebek kendini göstermeye başlıyor, yani beklemekten başka çare yok doktora gidersen aynı şeyi söyleyip gönderecek on beş gün sonra gel diye, git gel yapma sakince bekle birazcik
Gerçekten çok duygulandım şuan çok teşekkür ederimTabii bakarız eminim arkadaşlarda yazar benim adımı etiketlersen de bakarım merak etme buraya atarsın
Merhaba var bence kaset testler çok yanılmaz sen sabah hem idrar yap hemde 10a kadar sağlık ocağına gidip kan ver net olsun yine silik çıkarsa arada kalmazsın bir güne çıkıyor sonuç