• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar testime bakar mısınız ben mi yanlis görüyorum

zehrafksjsb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2024
9
3
1
21
Adet tarihim 11 Ocak akşam test yaptım ve bu şekilde çıktı sizce hamile miyim ?

Eklentiler

• 1000090488.jpg
    1000090488.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 53
Var gibi görünüyor, sabah ilk idrarla tekrarlarsaniz testi daha doğru sonuç verir

O kadar heyecanlıyım ki sabahı zor edicem gibi 😂🥲
Silik olması zaten daha cookk yeni demektir doktora gitmek içinde beklemen lazım ki şimdi hicbirsey görmez doktor, bir sabah değil çok sabah beklemen lazım yani sakinles o yüzden 🤣

Silik olması zaten daha cookk yeni demektir doktora gitmek içinde beklemen lazım ki şimdi hicbirsey görmez doktor, bir sabah değil çok sabah beklemen lazım yani sakinles o yüzden 🤣
6 aydır evliyim ve o silik çizgi için bile çok bekledim gibi geliyor anne olmak gibi çok güzel bir hayalim olduğu için 😂🥰

Hakkında hayırlısı diyelim o zaman sabah bı dene bakalım yine silik olur muhtemelen beta baktirsan da düşük değer çıkar hiç kendini yıpratma bikac gün sonra yine test yap koyulaşınca git beta baktir 3000uzerine çıkınca gidersin, sadece kese görünür durumda olabilir bebek için çok erken daha 10000civarinda beta olduğunda bebek kendini göstermeye başlıyor, yani beklemekten başka çare yok doktora gidersen aynı şeyi söyleyip gönderecek on beş gün sonra gel diye, git gel yapma sakince bekle birazcik 😊

Hakkında hayırlısı diyelim o zaman sabah bı dene bakalım yine silik olur muhtemelen beta baktirsan da düşük değer çıkar hiç kendini yıpratma bikac gün sonra yine test yap koyulaşınca git beta baktir 3000uzerine çıkınca gidersin, sadece kese görünür durumda olabilir bebek için çok erken daha 10000civarinda beta olduğunda bebek kendini göstermeye başlıyor, yani beklemekten başka çare yok doktora gidersen aynı şeyi söyleyip gönderecek on beş gün sonra gel diye, git gel yapma sakince bekle birazcik 😊
Yarın yapıp atsam buraya yine bakar mısınız yaa benim bunu atıp da akıl alabileceğim kimse yok ta o yüzden buraya attım 🥲

Tabii bakarız eminim arkadaşlarda yazar benim adımı etiketlersen de bakarım merak etme buraya atarsın☺️

Benimde bel ve kasık ağrım var test adetten önce silikti şimdi günüm geçmesine rağmen negatif böyle bişey yaşayan var mı🙏

Merhaba var bence kaset testler çok yanılmaz sen sabah hem idrar yap hemde 10a kadar sağlık ocağına gidip kan ver net olsun yine silik çıkarsa arada kalmazsın bir güne çıkıyor sonuç zaten

Back