• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar teste bakarmısınız kuruma çizgisi mi acaba

ela1111

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2024
118
21
13
2 saat önce yapmıştım bir şey çıkmadı işikla bakınca gölge vardı sanki yada bana öyle geldi 2 saat sonra atıcam diye baktım bu şekilde çıkmış kuruma çizgisi mi acaba
1000036834.jpg

Kuruma çizgisi olabilir ilk beş dk da çıkan net sonuç verir . Sabah ilk idrarla yapilanda daha net sonuç veriyor
Evt bende öyle biliyorum o yüzden yok diye bırakıp gitmiştim 3 gün önce test yaptım hem erken hem normal 2 sinde hemen 2ci çizgi silik çıktı daha sonraki günler hep negatif gördüm anlamadım gerçekten 7gün geciktim bu ay normalde asla gecikme olmaz 1 gün bile kimyasal gebelik mi geçiriyorum acaba şimdide hafif pembe bi akıntı geldi

Evt bende öyle biliyorum o yüzden yok diye bırakıp gitmiştim 3 gün önce test yaptım hem erken hem normal 2 sinde hemen 2ci çizgi silik çıktı daha sonraki günler hep negatif gördüm anlamadım gerçekten 7gün geciktim bu ay normalde asla gecikme olmaz 1 gün bile kimyasal gebelik mi geçiriyorum acaba şimdide hafif pembe bi akıntı geldi
Kan testi verebilirsiniz o zaman hani hem değerlerinizi olcturursunuz duruma göre de doktorunuzla görüşüp yardım alabilirsiniz.

Back
X