Kızlar teste bakar mısınız spirali var ama..?

Selisay kan testini ne zaman yaptınız ve belirtileriniz adete kaç gün kalmışken başladı bende de belirtiler var ama adetime daha 3 gün var kaset test yaptım negatif sonuç erken mi yaptım sizce testi cevap verirseniz sevinirim

Benim biraz karışık pko olduğu için bat uygulamaya göre 26temmuz gösteriyordu 10 ağustosta kan vermiştim.İdrar testleri aşırı silik çıktığı ve belirtiler olduğu için.0.2cikti. Emindim.Ilk gebelik belirtileri gibi olduğu için erkenden anladım. Yumurtlama günüm 20 temmuzdu 30undan beri belirtim vardı. Aslinda gerçek bat 4 ağustos muş. Yani kanı Gecikmenin 6.gununde vermişim. 18inde (hesaplarıma göre 3.5 haftalık tim o zaman ultrasonda görünmüyor o haftada) muayene oldum kese yok ama adet de olcak gibi değilsin 15 gün sonra olmazsan gel dedi.Beta yujselmemistir daha görünmüyor muhtemelen 4 haftalık yoksun dedi. Cuma gideceğim tekrar. Gec dollenme oldu yani

Son düzenleme:
Bende hala adet olmadım kaset testte göremeyince yok diye ümitsizlige düştüm 3 aydır denemiş olacağız 1 tane oğlum var bende artık geç kalmak istemiyorum aralarında çok yaş farkı olmasın diye düşündükçe plan yaptıkça gerçekleşmiyor bide oğlumdan sonra malesef 2 yıl önce ikiz kaybettim 5 aylık korkularim çok var o yüzden panikledim Selisay

Kaybınız için üzüldüm, nasip Allah oğlunuzu size bağışlasın inşallah sağlıklı Bi bebis daha nasip etsin. Gecikmeniz kaç gündür devam ediyo? Ve belirtiniz var mıydı? Bence adet görmediğiniz sürece hep umut var hatta ben ilk kızımı öğrendiğimde Dr söyledi en son ne zaman adet oldun diye, son adetim hamileyken olmuşmeger. Allahın mucizesi ol derse olmayacak şey yok erken gebelik veya kan ne zaman verdiniz en son kan verin bence

Teşekkür ederim inşallah şuan 2 gün kaldı regl olmama 4 gün kala test yaptım negatifti ama regl 6 gün kala mide yanması ara ara baş ağrısı ve uzandigim da ya da geceleri bel ağrısı hafif hafif sancılar giriyordu sol kasigim da çok hissettim ama test negatif verince emin olamiyorum regl bekliyorum inşallah vardır her ay umutla test yapıyorum olmayınca biraz beni yıpratıyor açıkçası ve geçen ay da doktora gittim hiç bir problem yok gebe kalmanız için bebeğin tutunmamasi için bir sebep yok dedi bilmiyorum duygularım cok karışık

Ayy hadi inşallah. Belirtiler umutlandiriyo hatta hamileyseniz kız diyorum ben şimdiden tabi sağlıklı olsun en önemlisi o. Daha adet geçmemiş moral bozmayın o zaman. Bana sorarsanız 1 hafta sonra direkt kan verin 1 hafta bisey düşünmeden idrar testi yapmadan stres yapmadan..

İnşallah enerjiniz ve güzel dilekleriniz icin çok teşekkür ederim inşallah hayırlısı olsun sağlıklı olsun kız erkek asla farketmiyor olursa buraya yazacağım

Canım inşallah şuan msj görürsün testini gördüm kafam karıştı benimde bugün testim farklı çıktı emin olamadım bida yaptım ama akşam yaptım onda negatif çıktı sabah yaptığımı atsam bakarmisin

Eklentiler

• IMG20231218193145.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG20231218130314.jpg
    101,2 KB · Görüntüleme: 27
Merhaba benim gebelik yoktu bu konuyu açarken, spiral olduğu için ve mevsimsel gecikme olmuş o kadar.belirtiler de psikolojik dedi Dr üç kere ultrasona girdim

Sizin testinizde var gibi ama en sağlıklısı kan testi

Spirale ragmen hamile mi kaldinizzz bende spiral taktirali 3 ay oldu ve hala adet olmadim korkuyorum
Yok yok degilmisim bı sürü test yapıldı pozitiflik göründü falan ama degilmisim spiral ve hava değişimi nedeniyle 60 güne yakın adet olmamisim ilaç da vermicem emziriyosun bekle dedi oldum sonradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…