- 27 Ağustos 2023
- 11
- 6
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim biraz karışık pko olduğu için bat uygulamaya göre 26temmuz gösteriyordu 10 ağustosta kan vermiştim.İdrar testleri aşırı silik çıktığı ve belirtiler olduğu için.0.2cikti. Emindim.Ilk gebelik belirtileri gibi olduğu için erkenden anladım. Yumurtlama günüm 20 temmuzdu 30undan beri belirtim vardı. Aslinda gerçek bat 4 ağustos muş. Yani kanı Gecikmenin 6.gununde vermişim. 18inde (hesaplarıma göre 3.5 haftalık tim o zaman ultrasonda görünmüyor o haftada) muayene oldum kese yok ama adet de olcak gibi değilsin 15 gün sonra olmazsan gel dedi.Beta yujselmemistir daha görünmüyor muhtemelen 4 haftalık yoksun dedi. Cuma gideceğim tekrar. Gec dollenme oldu yaniSelisay kan testini ne zaman yaptınız ve belirtileriniz adete kaç gün kalmışken başladı bende de belirtiler var ama adetime daha 3 gün var kaset test yaptım negatif sonuç erken mi yaptım sizce testi cevap verirseniz sevinirim
Kaybınız için üzüldüm, nasip Allah oğlunuzu size bağışlasın inşallah sağlıklı Bi bebis daha nasip etsin. Gecikmeniz kaç gündür devam ediyo? Ve belirtiniz var mıydı? Bence adet görmediğiniz sürece hep umut var hatta ben ilk kızımı öğrendiğimde Dr söyledi en son ne zaman adet oldun diye, son adetim hamileyken olmuşmeger. Allahın mucizesi ol derse olmayacak şey yok erken gebelik veya kan ne zaman verdiniz en son kan verin benceBende hala adet olmadım kaset testte göremeyince yok diye ümitsizlige düştüm 3 aydır denemiş olacağız 1 tane oğlum var bende artık geç kalmak istemiyorum aralarında çok yaş farkı olmasın diye düşündükçe plan yaptıkça gerçekleşmiyor bide oğlumdan sonra malesef 2 yıl önce ikiz kaybettim 5 aylık korkularim çok var o yüzden panikledim Selisay
Teşekkür ederim inşallah şuan 2 gün kaldı regl olmama 4 gün kala test yaptım negatifti ama regl 6 gün kala mide yanması ara ara baş ağrısı ve uzandigim da ya da geceleri bel ağrısı hafif hafif sancılar giriyordu sol kasigim da çok hissettim ama test negatif verince emin olamiyorum regl bekliyorum inşallah vardır her ay umutla test yapıyorum olmayınca biraz beni yıpratıyor açıkçası ve geçen ay da doktora gittim hiç bir problem yok gebe kalmanız için bebeğin tutunmamasi için bir sebep yok dedi bilmiyorum duygularım cok karışıkKaybınız için üzüldüm, nasip Allah oğlunuzu size bağışlasın inşallah sağlıklı Bi bebis daha nasip etsin. Gecikmeniz kaç gündür devam ediyo? Ve belirtiniz var mıydı? Bence adet görmediğiniz sürece hep umut var hatta ben ilk kızımı öğrendiğimde Dr söyledi en son ne zaman adet oldun diye, son adetim hamileyken olmuşmeger. Allahın mucizesi ol derse olmayacak şey yok erken gebelik veya kan ne zaman verdiniz en son kan verin bence
Ayy hadi inşallah. Belirtiler umutlandiriyo hatta hamileyseniz kız diyorum ben şimdiden tabi sağlıklı olsun en önemlisi o. Daha adet geçmemiş moral bozmayın o zaman. Bana sorarsanız 1 hafta sonra direkt kan verin 1 hafta bisey düşünmeden idrar testi yapmadan stres yapmadan..Teşekkür ederim inşallah şuan 2 gün kaldı regl olmama 4 gün kala test yaptım negatifti ama regl 6 gün kala mide yanması ara ara baş ağrısı ve uzandigim da ya da geceleri bel ağrısı hafif hafif sancılar giriyordu sol kasigim da çok hissettim ama test negatif verince emin olamiyorum regl bekliyorum inşallah vardır her ay umutla test yapıyorum olmayınca biraz beni yıpratıyor açıkçası ve geçen ay da doktora gittim hiç bir problem yok gebe kalmanız için bebeğin tutunmamasi için bir sebep yok dedi bilmiyorum duygularım cok karışık
Canım inşallah şuan msj görürsün testini gördüm kafam karıştı benimde bugün testim farklı çıktı emin olamadım bida yaptım ama akşam yaptım onda negatif çıktı sabah yaptığımı atsam bakarmisinKızlar selam 22 aylık Bi kızım var.Sezeryan doğumdan 3 ay sonra spiral taktirdim. 22 aydır kızımı emziriyorum. Üstelik pcos um. Reglim hep gecikir zaten hem emzirme hem pcos duzensizlestiriyo. 13u yumurtlama günü uyg. Göre. Eşim memleketindeydi 12 temmuzda geldi geldiği gün dahil 3 4 gün beraberliğimiz oldu tahmini reglime 12 gün vardi 3 4 gün önce kasikta ağrılar bel ağrıları şişkinlik memede hassasiyet hissettim ya Reglimden ya da yumurtlamadan diye üstüne düşmedim. 3 gündür de acayip sırt bacak kasik maksat ağrım var gazım var siskinligim baya var hep yorgunum wcye çok gidiyorum hep uykum var gece yatmak istemiyorum sabah kalkmak istemiyorum 3 gündür kahvaltı yapmıyorum midem çok bulanıyo kuzenlerim yatıya gelmişti bikac gün yoruldum dedim herhalde ondan. Dün birdenbire dank etti ilk hamileligimdeki ağrıları hatırladım aynı göğüste kabarcıklar koyulasma vs. Yoksa?.. Dedim. 2 gündür tecrubelerimi düşünüyorum sanki yaşadığım şeylerin aynısı tekrarlanıyo gibi. Avmye gitmiştik 16.00 gibi ucuz kaset test aldım 5 dk bekletin diyodu prospektuste, 6 dk sonra bakabildim böyleydi 16.20 de. Baya dağılmış mi yoksa 2 çizgi mi goruyosunuz siz de? İlk idrarla yarın tekrar yapıcam ve kan vermeye gitmeyi düşünüyorum tam kızım biraz büyüdü memeden keseceğim derken.. Ama Allah var hep 2 çocuk dusunuyodum Allah hayırlısını nasip etsin her türlüsüne okeyim
Merhaba benim gebelik yoktu bu konuyu açarken, spiral olduğu için ve mevsimsel gecikme olmuş o kadar.belirtiler de psikolojik dedi Dr üç kere ultrasona girdimCanım inşallah şuan msj görürsün testini gördüm kafam karıştı benimde bugün testim farklı çıktı emin olamadım bida yaptım ama akşam yaptım onda negatif çıktı sabah yaptığımı atsam bakarmisin
Sizin testinizde var gibi ama en sağlıklısı kan testiCanım inşallah şuan msj görürsün testini gördüm kafam karıştı benimde bugün testim farklı çıktı emin olamadım bida yaptım ama akşam yaptım onda negatif çıktı sabah yaptığımı atsam bakarmisin
Spirale ragmen hamile mi kaldinizzz bende spiral taktirali 3 ay oldu ve hala adet olmadim korkuyorumMerhaba bana soruyorsanız evet hamileyim
Yok yok degilmisim bı sürü test yapıldı pozitiflik göründü falan ama degilmisim spiral ve hava değişimi nedeniyle 60 güne yakın adet olmamisim ilaç da vermicem emziriyosun bekle dedi oldum sonradanSpirale ragmen hamile mi kaldinizzz bende spiral taktirali 3 ay oldu ve hala adet olmadim korkuyorum