Kızlar teste bakar mısınız spirali var ama..?

Selisay

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2021
861
534
27
Kizlar yanlış alarm mevsimsel ve hormonal değişiklikler nedeniyle gecikme yaşanmış 50 gün sonra da olsa regl oldum

Son düzenleme:
Kızlar selam 22 aylık Bi kızım var.Sezeryan doğumdan 3 ay sonra spiral taktirdim. 22 aydır kızımı emziriyorum. Üstelik pcos um. Reglim hep gecikir zaten hem emzirme hem pcos duzensizlestiriyo. 13u yumurtlama günü uyg. Göre. Eşim memleketindeydi 12 temmuzda geldi geldiği gün dahil 3 4 gün beraberliğimiz oldu tahmini reglime 12 gün vardi 3 4 gün önce kasikta ağrılar bel ağrıları şişkinlik memede hassasiyet hissettim ya Reglimden ya da yumurtlamadan diye üstüne düşmedim. 3 gündür de acayip sırt bacak kasik maksat ağrım var gazım var siskinligim baya var hep yorgunum wcye çok gidiyorum hep uykum var gece yatmak istemiyorum sabah kalkmak istemiyorum 3 gündür kahvaltı yapmıyorum midem çok bulanıyo kuzenlerim yatıya gelmişti bikac gün yoruldum dedim herhalde ondan. Dün birdenbire dank etti ilk hamileligimdeki ağrıları hatırladım aynı göğüste kabarcıklar koyulasma vs. Yoksa?.. Dedim. 2 gündür tecrubelerimi düşünüyorum sanki yaşadığım şeylerin aynısı tekrarlanıyo gibi. Avmye gitmiştik 16.00 gibi ucuz kaset test aldım 5 dk bekletin diyodu prospektuste, 6 dk sonra bakabildim böyleydi 16.20 de. Baya dağılmış mi yoksa 2 çizgi mi goruyosunuz siz de? İlk idrarla yarın tekrar yapıcam ve kan vermeye gitmeyi düşünüyorum 🥹 tam kızım biraz büyüdü memeden keseceğim derken.. Ama Allah var hep 2 çocuk dusunuyodum Allah hayırlısını nasip etsin her türlüsüne okeyim 🥹🌺
Bu test bozuk canım yeni bir testle yenile testini

Test bozuk. Spirali mutlaka kontrol ettirin. Bende de spiral var 6 ayda bir mutlaka yerinde mi diye kontrole giderim. Sakın güvenip boşlamayın. Eğer çok şüpheli ara kanamanız olursa ya da ipi hissederseniz de kaymış demektir. Dikkatli olun.

Test bozuk. Spirali mutlaka kontrol ettirin. Bende de spiral var 6 ayda bir mutlaka yerinde mi diye kontrole giderim. Sakın güvenip boşlamayın. Eğer çok şüpheli ara kanamanız olursa ya da ipi hissederseniz de kaymış demektir. Dikkatli olun.
6ayda bir düzenli kontrole gidiyorum zaten , ara kanama vs olmadı hiç.Yerinde olsa bile yüzde yüz korumuyor elbette .nasip tesekkurler

Sabah ilk idrarla farklı Bi marka denicem teşekkürler
Bir de şunu ekleyim, bana da olmuştu. Bazen yumurta ile sperm dölleniyor. Ama rahme tutunamıyor. Çünkü spiral rahim yapısını bozarak döllenmiş yumurtanın yerleşmesini engelliyor. Benim tahminimce 3-4 defa yaşadım ben bunu. Kendimi hamile sanmıştım, aşırı göğüs hassasiyeti, kasık batmaları vs. İçiniz rahat olsun. Hamile değilsinizdir.

Bir de şunu ekleyim, bana da olmuştu. Bazen yumurta ile sperm dölleniyor. Ama rahme tutunamıyor. Çünkü spiral rahim yapısını bozarak döllenmiş yumurtanın yerleşmesini engelliyor. Benim tahminimce 3-4 defa yaşadım ben bunu. Kendimi hamile sanmıştım, aşırı göğüs hassasiyeti, kasık batmaları vs. İçiniz rahat olsun. Hamile değilsinizdir.
Aslinda her ne kadar planlı olmasa da hamileysem sevinirim değilsem de Bi tık üzülür ama 2 sene sonra olması daha iyi derim :) Yani her ihtimal uyar bana dışarı çıkmışken alıp denemek istedim bakalım yarın da deneyip duruma göre hareket edicem teşekkür ederim 🤍

Aslinda her ne kadar planlı olmasa da hamileysem sevinirim değilsem de Bi tık üzülür ama 2 sene sonra olması daha iyi derim :) Yani her ihtimal uyar bana dışarı çıkmışken alıp denemek istedim bakalım yarın da deneyip duruma göre hareket edicem teşekkür ederim 🤍
Ben de panik oldum sizi teselli ediyorum :KK48: Hakkınızda hayırlısı olsun.

Merhaba az önce evde kaset test vardı yaptım ışığa tutunca görünüyo baya silik, sabah ilk idrarla denicem yine idrar testi yapmak istemiyordum aslında ama yapiverdim demin
Bence kan tahlili ver canım o daha doğru sonuç verir bende 1 yılık evliyim eşimle çocuk istiyoruz bu ay da olmasa doktor regl olunca eşinle beraber gel dedi eşimin sperm sayı ve hareketi düşük bugün normalde regl gunumdu ama olmadım henüz yoğun kasık ve bel ağrım var uzanamiyorum oturamiyorum doğru düzgün bide benim göğsümun kahve kısmında kabarcıklar var bir hafta falan oldu çıkalı akıntım var her seferinde regl oldum sanıyorum bakıyorum akintidir su gibi böyle reglimi bekliyorum yani gelirse doktorun yanına gidecem

Bence kan tahlili ver canım o daha doğru sonuç verir bende 1 yılık evliyim eşimle çocuk istiyoruz bu ay da olmasa doktor regl olunca eşinle beraber gel dedi eşimin sperm sayı ve hareketi düşük bugün normalde regl gunumdu ama olmadım henüz yoğun kasık ve bel ağrım var uzanamiyorum oturamiyorum doğru düzgün bide benim göğsümun kahve kısmında kabarcıklar var bir hafta falan oldu çıkalı akıntım var her seferinde regl oldum sanıyorum bakıyorum akintidir su gibi böyle reglimi bekliyorum yani gelirse doktorun yanına gidecem
Merhaba teşekkür ederim, evet kan pzt vereceğim evde test vardı öylesine yapayım dedim biliyorum canım olursa 2.gebeligim olacak inşallah bende de var o belirtiler. Allah gönlümüze göre versin inşallah 🌺

X