- 5 Ağustos 2017
- 1.222
- 570
- 43
- 30
- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
Tebrik ederim canım kan testiyle netleştir pozit testin :)
Herseyin hayırlısı. Kirk yilin basi bir pozitif gordum onda da degerim dustu
Tebrik ederim canım kan testiyle netleştir pozit testin :)
canım konu başını okumadın sanırım.. Arkadaşımız 2 kez kan testi yaptırdı ve değeri düşüyor.. bizde ilk başta çok sevinmiştik ama nasip
28 ilk ikinciyi başka yerde yaptırmış 18 misİlk değeri kaçtı peki
Şimdi anladım kimyasal büyük ihtimalle bende geçen ay yaşadım kimyasal kötü bir durum ne desek boş rabbim kimseye yasatmasin28 ilk ikinciyi başka yerde yaptırmış 18 mis
Amin inşallah canımŞimdi anladım kimyasal büyük ihtimalle bende geçen ay yaşadım kimyasal kötü bir durum ne desek boş rabbim kimseye yasatmasin
Amin canim amin yarin doktoruma muayene olacagimŞimdi anladım kimyasal büyük ihtimalle bende geçen ay yaşadım kimyasal kötü bir durum ne desek boş rabbim kimseye yasatmasin
Hayırlısı canım ama sen kötü duruma da hazırla kendini zaten 1 hafta olmadan kanama baslioAmin canim amin yarin doktoruma muayene olacagim
Zaten kabullendim canim.buna da sukur.1.5 yildir hic gebe kalamamstm kendiliginden oldugunu gordum en azndan.Hayırlısı canım ama sen kötü duruma da hazırla kendini zaten 1 hafta olmadan kanama baslio
Aynen canım bende öyle dusumdum hatta şuan bende kan verdim hamilelik gözüküyir yarın tekrar kan vericemZaten kabullendim canim.buna da sukur.1.5 yildir hic gebe kalamamstm kendiliginden oldugunu gordum en azndan.
İnşallah seninki saglikli olur canim hayırlı olsunAynen canım bende öyle dusumdum hatta şuan bende kan verdim hamilelik gözüküyir yarın tekrar kan vericem
İnşallah canımİnşallah seninki saglikli olur canim hayırlı olsun
Benim 2 hamilelikte boyleydi tebrikler allah kucagnada almayı nasip etrin
inşallah hamilesn cnm tebrklerhayır 2 dk içinde belirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?