- 21 Kasım 2017
- 3.788
- 6.189
- 158
- Konu Sahibi bibliyofil_k
-
tam koyu olmalıydı dedi.bugün geckmenin 5.günü benim. en son 23 şubatta hastalandım.Aaaa anlamadim tam olarak ne soyledi??varmi yokmu?kese hemen cikmiyorki zaten
inşallah cnaım beklemedeyimKuzum sen moralini yuksek tut iyi olacak
inşallah beklediğiniz sonucu alırsınız ama çizgi net gözüküyor
InshAllah iyi olur yaa haber vermeyi unutmatam koyu olmalıydı dedi.bugün geckmenin 5.günü benim. en son 23 şubatta hastalandım.
InsaAllah caniminşallah inşallah. Allah hepinizden razı olsun. Lütfen bana dua edin kan sonucu 5 6 gibi çıkacakmış
hayırlı olsun, kan testi sonucu da çok iyi çıkacak bence :)inşallah kızlar. Hemen yazarım sonuç çıkınca.
inşallah bekliyorum heyecanlahayırlı olsun, kan testi sonucu da çok iyi çıkacak bence :)
test bozuk değilse inşallah.daha çok yenidir o yüzden silik çıkmış olabilir ama teste göre kesin hamilesin tebrik ederim
bozuk testin hiç hamilelik varmış gibi gösterdiğini duymadım. genelde bozuksa yok olarak gösterir hamilelik varsa biletest bozuk değilse inşallah.
ben de 1.5 senedir istiyorum inan bu güne kadar hiç görmemiştim önümüzdeki ay aşılama yaptıracaktım zaten.tüm kalbimle dualarım seninle canım.. 1,5 yıldır daha silik çizgi bile göremedim.. senin adına çok sevindim :)
inşallah öyle olur. beklemedeyim :)bozuk testin hiç hamilelik varmış gibi gösterdiğini duymadım. genelde bozuksa yok olarak gösterir hamilelik varsa bile
ben de 1.5 senedir istiyorum inan bu güne kadar hiç görmemiştim önümüzdeki ay aşılama yaptıracaktım zaten.
28 çıktı değerm ne demek kızlar normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?