- 28 Temmuz 2017
- 2.687
- 6.739
- 158
- 27
Kızlar eski konularımdan yaşadığım durumu biliyorsunuz direkt konuya gireceğim.Derdim ailem ve bu konuda kimse beni anlamıyor öyle doluyum ki şimdi bile hüngür hüngür ağlıyorum size yazınca çok iyi geliyorsunuz.Konum yine bize düşman kesilen abim ve yengem.Evde annem ,ben ve bekar abim yaşıyoruz. Annemden evli olan abim en sonki küslükten sonra para istediler yeni ev almışlardı kombileri bozukmuş annem kombi parası verdi onlara. Sonra bunlar bizle arayı nasıl iyi tutmaya çalıştılar görseniz aşırı iyi oldular paradan sonra. Bizi geçen hafta iftara çağırdılar 2 tane çocukları var biri 8 diğeri 7 yaşında geçen hafta biz geri dönerken oda sizde kalıyım diye geldi bir şey demedik 3 gün kaldı cumadan itibaren .Bu hafta da biz onları davet ettik iftara ve yeğenim yine ben burada kalıcam gitmeyeceğim dedi kaldı. Asıl sorunum geliyorum her hafta bizde kalmak istiyor diğer kardeşiyle evde birbirlerine giriyorlar oda bizden gitmek istemiyor. Evimiz 2+1 ve ben bu ortamda ders çalışamıyorum akşama kadar yüksek sesli çizgi film izliyor, tablet elinden düşmüyor. Annesi babası hiç arayıp nasıl oğlum demiyor onlar da kalsın diyorlar .Ve ben 3. Sınıf hemşirelik öğrencisiyim finallerim 10 haziranda devamsızlık hakkımı kullandım boşa gitti çalışamadım şimdi evlerine bırakıp geldim kızlar orucum bu sıcakta.Servisçi gibi taşımacılıklarını yapıyorum ben çocuk bakıcısımıyım bu evde öğrenci olduğumu unuttum.Annem de eski konumdam bilirsiniz oğlundan gelininden korkuyor hayır kalmasın diyemiyor olan niye hep bana oluyor bıktım artık ağlıyorum bu yüzden .Annem bir de yaşlı olduğundan(61) temizliği ,ev işini bana yaptırıyor .Bu dönem ortalama yükseltmem lazım.Misafir gelecek evi temizle sena ikramlıl yap sena ben tükendim artık kızlar. Az önce kavga ettik ,apartmana rezil oldum galiba , küçük abim de vardı ben hizmetçiniz çocuk bakıcınız değilim neden kalmasın diyemiyosunuz dedim seneye aparta ya da yurda geçicem. Küçük abim yaza evleniyor seneye annemle ben kalacaktık bu evde.Ama kalamam artık kızlar benim temizliğe çocuk bakıcılığına ve ayrıyeten derslerime ayıracak zamanım kalmadı .Annem oğlunu gelinini ,diğer misafirlerini daha iyi tek başına ağırlasın artık onu düşünmeyeceğim o beni hiçbir zaman korumadı düşünmedi hakkımı savunmadı.Seneye 4. Sınıfım ve kpss ye gireceğim bu özel misafirler yine gelecek yine ben yorulup didineceğim.Annem en ufak bardağı yerinden kaldırmıyor ,yapmayınca dersini bahane etme gençsin bu evde yaşıyorsun tabiki yapacaksın diyor. Markete alışverişe ,pazara ,fatura ödemeye aklınıza ne gelirse ben gidiyorum sizce de artık yetmedi mi? Ben çok kullandırdım kendimi o büyük abim ne hastaneye götürür ne işini halleder afeder siniz bu evin eşekliğini ben yapıyorum .Finallere az kalmış dün diyor ki sena beni göz doktoruna götür dalga geçer gibi. Hiç bir yere gitmiyor okuması da var.Küçük abim de sena haklı diyor gelininden kızından korkuyorsun bu kızı harcıyorsun ,o öğrenci sınavları var diyor. İnanın götürdüm oğlanı bıraktım yengem olacak hain diyor ki kahvaltı yaptın mı oğluşum oda hayııııır anne diyor .Niye yapmadın annem yoksa halanla kavga mı ettiniz. Ben de yaptın ya ahmet niye öyle diyosun dedim kavga etmedik ki. İnanın bilerek bırakıyolar ben çalışamayım diye dersimi. Geçen sene de kalmasın sınavım var demiştim her zaman aynılar çünkü bir de bizim evde sınırsız internet var geceye kadar oyun oynuyor. Yengem hem abimi de doldurmuş bu konuda en son kapıdan çıkarken abim demişti ki fazla oturmayın sena yoksa sizi kovar. Nasıl davranmalıyım ne demeliyim ,seneye aparta çıkarsam alışabilir miyim çünkü artık tükendim .Kredi alıyorum kykdan bir de babamdan dolayı yetim aylığım var.Toplan gelirim seneye 1200 tl olacak kızlar. Her şeyi geçtim yaşıtlarım o kafe senin konser benin geziyor hayatını yaşıyor ben evli kadın gibi iş yapıyorum bu temizlik çocuk bakıcılığı gibi olaylardan dolayı konularımı yetiştiremiyorum ayrı odam yok malesef ev küçük. Lütfen fikir sunun lütfen.