• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar tavsıyelere ıhtıyacım var yanlıs yapmaktan korkuyorum :((

ozlemunal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
34
0
86
39
İstanbul
selam kızlar burdakı herkesın yazdıkları o kadar ıcten kı paylasmasam olmaz dıe dusunuyorum. 9 aylık bı ılıskım var gecen ay aılesının hanımları geldı bızımkılerle tanısmaya. ben cok sevıyorum sevgılımı ancak bı kac kısı bana bunun yanlıs oldugunu ılerde cok pısman olacagımı soyleyıp benı caydırmaya calısıor.
sızce yas farkı evlılıklerde buyutulecek bısey mı? yoksa sevgı saygı anlayıs oldugu surece sorun yok dıyenlerden mısınız? ve sızce en cok ne kadar yas farkı ıyıdır?:uhm:

bence erkek ile kadın arasında yaş farkı olması daha iyi tabii erkek büyükse eger tabii ama iki gönül bir olunca bunlar boş valla yerimseniben ben senin işine karışmış olmayıım ama bence çevren sizin ilişkinizi kıskanıyor felan da olabilir sen seviyor ve seviliyorsan eğer boşver takma hiçbişeyi mutlu olmaya bak...

ya ben son derece mutluyum ama ıste neymıs efendım ılerde cok kıskanclıklar olurmus, yok efendım yanımda cok yaslı dururmus muhabbetlerı basladı sımdıden. gercı yasınıda gostermıo. ne bılıyım ya hanı ben bı an once olsun bısıler ıstıorum cunku senınde dedıgın gıbı kıskanclıklarda olabılır ama aılem ve yakın cevrme oldugu ıcın belkıde ben gormuyorumdur. bu arada bızım aramızda 14 yas var :bbo:

bence önemli yaş farkı.
10 yaş farktan sonrası kötü diye düşünüyorum.

aranızda kaç yaş var bilmiyorum ama ben önemserdim yaşı.şakkıdı

yaşlarınızı söylerseniz daha anlaşılır olacaktır durumunuz.:delphin:

bence önemli yaş farkı.
10 yaş farktan sonrası kötü diye düşünüyorum.

aranızda kaç yaş var bilmiyorum ama ben önemserdim yaşı.şakkıdı

yaşlarınızı söylerseniz daha anlaşılır olacaktır durumunuz.:delphin:

bı oncekı mesajımdada belırttıgım gıbı 14 yas var aramızda ben 24 yasındayım oda 38

bence 5 yas ideal ...ve 14 yas biraz zorlar evliliğinizi.. tabi aradaki sevgi saygı daim oldukdan snra hiç bi sorun olmaz.. onemli olan senin inanman buna km ne derse boşş ..

o çok olgun davranacak yaşı gereği siz o olgunluğu gösteremeyeceksinzi yaşınız gereği.o kişiyle evlenmeyi göze alıyorsanız idare eden alttan alan taraf olacaksınız ve sizi yönlendirmesine izin vereceksiniz bunları kabul ediyorsanız neden olmasın ki.belki tersi de olabilir.o çok anlayışlı olgun bir insansa sizi idare etmeyi becerecek bazı şeyleri yaşınıza verecek sizi kırmadn üzmeden orta yolu bulacak yine olur bu şartlarda.şimdi onla çıkan sizsiniz bu söylediklerime göre düşünün bence.yani yaş olayı ben çok takılmam olgunluk ve karakret benim için ön planda nelerle karşılaştım kaç yaşında adam olamamış yine neler var yaşı küçük ama olgun aklı büyük.

14 yaş çok fazla.:olmaz:

Bende olsam anneniz yerinde bende karşı çıkardım.Daha 24 yaşında tazeciksiniz ne işiniz var 38 yaşındaki adamla. Şimdi seviyorum, ölüyorum bitiyorum, aşığım muhabbetleri çok tatlı gelir ama 5-10 sene sonra anlarsınız farkı.şakkıdı

bence erkek ile kadın arasında yaş farkı olması daha iyi tabii erkek büyükse eger tabii ama iki gönül bir olunca bunlar boş valla yerimseniben ben senin işine karışmış olmayıım ama bence çevren sizin ilişkinizi kıskanıyor felan da olabilir sen seviyor ve seviliyorsan eğer boşver takma hiçbişeyi mutlu olmaya bak...

Keşke herşey bu kadar kolay olsa.:umursamaz:

kendimden örnek vereyim erkek arkadaşımla aramda 6 yaş var ve bence bu bile sorun. mesela ben gezip tozmayı dağıtmayı severken o daha sakin ya yaşının verdiği olgunluk ya da zaten böyleydi.
bu konuda anlaşamıyoruz. ama bazen bakıyorum daha yaşlı olanlar bile aslında daha genç gibi davranıyor ve kafa yapısı önemli sonuç olarak..
kuzum hanım da doğru söylemiş. katılıyorum. sevgi aşk bir yere kadar benim fikrim..

Back