Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar tarcın bakıra %6 lık oksidan kullansam nasıl olur?

ellabella

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
704
10
68
kızlar sacımı koyu turuncu yapmaya calısıyorum sacım suan bakır kumral gıbı renk zemınım sarı ben ne yapsam koyu turuncu olur?

Bu renk koyu turuncu degil aksine cok acik bakir. Acik kumral dore bakir diye geciyor adi.
Tarcin bakiri %6 ile uygularsan cok koyu bir bakir elde edersin. Tarcin bakir %9la bile kutudaki kadar acik olmuyor.

tesekkur ederım canııım aslında ben su merve bolugurun turuncumsu sacını eklemek ıstemıstım ama yanlıslıkla bunu eklemısım

aaa ben seni hatrladım resmın degısmıs oradan tanıyamadım tatlım ben gecenlerde bu tarz bı konu acmıstım sen bana cok yardımcı olmustun hatrladn mı bılmıyorum... ben bı turlu foto ekleyemedım yanı kendı fotograf makınemden cektıklerım sayfaya yuklenmedı hep hata verdı bende koyamadım foto cnm sana ozel msgla yollamaya calıstım fakat msg sayım az oldugu ıcın de ozel msg da atamadım o yuzden kaldı yanı kusura bakma onun ıcın... tesekkur ederım tekrar ılgıne

Cok tatlisinin canim.
Hatirladim ben de evet. Mesaj sayin az oldugu icin yükleyemiyorsun sanirim. Biraz asagida eklenti ekle butonu var oradan resim ekleyebilirsin.
Ne demek canim, rica ederim. Sen en son hangi renge boyamistin saclarini?

alt tabanın açıksa açık olur bence de acıcıyı az koy ben doğal saçıma boyamıştım çok güzel olmuştu özellikle boyadıktan 1-2 hafta sonra ama ikinci boyamada neredeyse turuncu oldu :/

Cok tatlisinin canim.
Hatirladim ben de evet. Mesaj sayin az oldugu icin yükleyemiyorsun sanirim. Biraz asagida eklenti ekle butonu var oradan resim ekleyebilirsin.
Ne demek canim, rica ederim. Sen en son hangi renge boyamistin saclarini?

Evet cnm ogrendım ama fotograf makınam ve bılgısayarımın eslesmesınde bı hata olduu ıcın yukleyemedım ben. ınsallah gıderınce o problemı yuklıcem. ben dun boyadım sacımı tarcın bakır- nevacolor 8.44 ve palette 10.0 karıstrdım hepsınden yarım olcu. oksıdanı da yuzde 9luk kullandım sarı karıstrmamın nedenı de kırmızılık olmasın dıyeydı. guzel bı renk oldu bole hem turuncuu hem bakıır hem kızııl degısık :)) yarın gun ısıgında arkadasımdan cekıp yuklemeyı denıcem ınsallah fıkır olur burdakı arkadaslara da. herkes cok begnesede rengı ben boyadan cok ama cok sıkıldm artık ya eskı yumusacık saclarımı cok ozledım dogal halımde koyu kumraldı ona donsem mı dıye dusunuorm bı suredır pısman olur muyum acaba

çok merak ettim saçının rengini :)

ya canım ten rengıme gıttı soluk bı beyaz tenlıyım cunku ama yok ya ben bu koyu tonlara alısamıyorum yıne pısman oldum kumrala doncem ben cok ozledım eskı saclarımı

Ah keske sari karistirmasaydin. Buradan ögrendigime göre sari, rengi soldurmaktan baska bir ise yaramiyor. 8.44 zaten yeterince acik bir renk, icine diger konuda bahsettigim 0.44 turuncu yogunlastirici katsaydin cok canli bir renk elde edebilirdin. 8.44de kirmizilik olmaz merak etme.

ya canım ten rengıme gıttı soluk bı beyaz tenlıyım cunku ama yok ya ben bu koyu tonlara alısamıyorum yıne pısman oldum kumrala doncem ben cok ozledım eskı saclarımı

Ben de arada kaldim; dogal saclarim üzerine sari balyaj mi yoksa bakir tonlari mi...
Bence dönme biraz daha tadini cikar, yazin dönersin eski rengine. Yazin cok akiyor zaten kizillar, mecbur boyamak zorunda kaliyorsun. Rengini iyice soldurup 6.1 ile bir kac sefer boyarsan dönersin eski rengine.

tatlım ben yıllardr acık kumral ve sarı tonları kullandıgım ıcın belkıde alısamadım bı turlu kızıla bılmıyorum. ama cok uzgunum eskı rengımı kaybettıgım ıcın ımkansız hayatta bekleyemem ben o kadar kızıl asırı koyu gelıo acık renge alısmısım cok garıp hssedıorm kendmı ya aglıcam ( kuafore gtsem sacımın uclarnda yanıklar var onlar ıyıce yancak dıye korkuorm cunku buyuk ıhtımal kusturma ıslemı yapcak once ( ufff cok moralım bozuk....

ya aslında uclardakı renklerı soldurrum hemen sarımsı bı bakır oldu zaten ama dıplerım bakır kızıl gıbı ıggrenc bı ton onu nası akıtcam bılmıyorum kendım acık kumrala donebılır mıyım acaba? ay nıye boyle sacma sapan ısler yapıyorm ben ya ne guzeldı saclarım (

yıkadıkça akar canım benim de sarıdan döndüğümde kızılımsı garip bi renk olmuştu 1 ay olmadan yine eskiye döndü saçlarım neredeyse
üzülme bol bol yıka bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…