Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaa ben seni hatrladım resmın degısmıs oradan tanıyamadım tatlım ben gecenlerde bu tarz bı konu acmıstım sen bana cok yardımcı olmustun hatrladn mı bılmıyorum... ben bı turlu foto ekleyemedım yanı kendı fotograf makınemden cektıklerım sayfaya yuklenmedı hep hata verdı bende koyamadım foto cnm sana ozel msgla yollamaya calıstım fakat msg sayım az oldugu ıcın de ozel msg da atamadım o yuzden kaldı yanı kusura bakma onun ıcın... tesekkur ederım tekrar ılgıne
Cok tatlisinin canim.
Hatirladim ben de evet. Mesaj sayin az oldugu icin yükleyemiyorsun sanirim. Biraz asagida eklenti ekle butonu var oradan resim ekleyebilirsin.
Ne demek canim, rica ederim. Sen en son hangi renge boyamistin saclarini?
Evet cnm ogrendım ama fotograf makınam ve bılgısayarımın eslesmesınde bı hata olduu ıcın yukleyemedım ben. ınsallah gıderınce o problemı yuklıcem. ben dun boyadım sacımı tarcın bakır- nevacolor 8.44 ve palette 10.0 karıstrdım hepsınden yarım olcu. oksıdanı da yuzde 9luk kullandım sarı karıstrmamın nedenı de kırmızılık olmasın dıyeydı. guzel bı renk oldu bole hem turuncuu hem bakıır hem kızııl degısık :)) yarın gun ısıgında arkadasımdan cekıp yuklemeyı denıcem ınsallah fıkır olur burdakı arkadaslara da. herkes cok begnesede rengı ben boyadan cok ama cok sıkıldm artık ya eskı yumusacık saclarımı cok ozledım dogal halımde koyu kumraldı ona donsem mı dıye dusunuorm bı suredır pısman olur muyum acaba
Evet cnm ogrendım ama fotograf makınam ve bılgısayarımın eslesmesınde bı hata olduu ıcın yukleyemedım ben. ınsallah gıderınce o problemı yuklıcem. ben dun boyadım sacımı tarcın bakır- nevacolor 8.44 ve palette 10.0 karıstrdım hepsınden yarım olcu. oksıdanı da yuzde 9luk kullandım sarı karıstrmamın nedenı de kırmızılık olmasın dıyeydı. guzel bı renk oldu bole hem turuncuu hem bakıır hem kızııl degısık :)) yarın gun ısıgında arkadasımdan cekıp yuklemeyı denıcem ınsallah fıkır olur burdakı arkadaslara da. herkes cok begnesede rengı ben boyadan cok ama cok sıkıldm artık ya eskı yumusacık saclarımı cok ozledım dogal halımde koyu kumraldı ona donsem mı dıye dusunuorm bı suredır pısman olur muyum acaba
ya canım ten rengıme gıttı soluk bı beyaz tenlıyım cunku ama yok ya ben bu koyu tonlara alısamıyorum yıne pısman oldum kumrala doncem ben cok ozledım eskı saclarımı